EventMedlemsevent september – Intryck som gör avtryck

På september månads medlemsevent inspireras du av Jenny Jernberg som är retoriker och som jobbar med röst, kroppsspråk och coachning.

Kan kroppshållningen påverka hur du känner dig och blir bemött? Hur påverkar röst, kropp, kläder, ord och språk vilket intryck ger, och hur kan du påverka det? Hur hanterar du nervositet?
Många upplever det som obehagligt eller svårt att presentera eller tala inför grupp. Genom att bli medveten om dessa retoriska verktyg kan du utvecklas som talare, men också växa rent personligt och få större självförtroende.
Under föreläsningen går vi igenom hur du får till ett proffsigt intryck som gör avtryck. Du får bland annat de färdigheter som garanterar att du gör en bra presentation, föreläsning eller tar mer plats i vardagslivet. Jenny kommer även bjuda på personliga erfarenheter och anekdoter från verkligheten.

Om Jenny:
Jag är i grunden utbildad skådespelare och mimare, men har efter det även utbildat mig inom retorik och coachning. Sedan två år tillbaka driver jag retorikföretaget Speakingflow. Jag ser retorik som hälsa. Jag möter många som just tycker det är svårt att tala inför andra. Genom att arbeta mycket praktiskt ser jag många växa och våga ta klivet fram och nå ut med sitt budskap. För många är det en viktig del i sin utveckling.

Information om eventet

Startar 2019-09-10, kl. 17:00
Slutar 2019-09-10, kl. 18:15

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt deltagande i Medlemsevent september – Intryck som gör avtryck. Svarsmail bekräftar din plats.

Jag godkänner att Pilates Complete hanterar och lagrar ovan angivna uppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.