EventMedlemsevent november-Kalla bad med Icewomen

Onsdagen den 21 november får alla badsugna Pilates Complete-medlemmar möjlighet att bada kallt tillsammans med Linda Ahlgren och Linda Vagnelind.

Att bada utomhus året om är både hälsosamt och härligt! De båda Lindorna älskar iskallt vatten och den 6 november ger de ut sin bok Kalla bad tillsammans med Bonnier Fakta. Under en timme får du chansen att följa med ut till deras fredagsbadplats och själv uppleva kicken som ett kallt bad kan ge.

KALLA BAD

Kalla bad är både gratis, enkelt och nyttigt. Många hyllar vinterbad och forskning visar att kalla bad ger en rad positiva hälsoeffekter. Få saker är så enkla och ger en sådan kraft som kalla bad utomhus. Det exceptionella är att man får ett så stort resultat av något så enkelt. Kalla bad påverkar kroppen på många positiva sätt som sänkt blodtryck, bättre motståndskraft och en förbättring av det allmänna välbefinnandet. Effekten är tydlig, kalla bad ger ny energi det är en ”quickfix” som fungerar på riktigt.

LINDA VAGNELIND

Linda Vagnelind är konstnär och inspiratör. Hennes konst är representerad runt om i världen, både i officiella och privata samlingar. Hon inspirerar olika team till ökad motivation genom kreativa workshops och jobbar ofta i större sammanhang som projektledare inom inredning och konst.

LINDA AHLGREN

Linda Ahlgren är entreprenör inom träning och hälsa. Hon driver träningsstudion Pilates Complete tillsammans med Jasmin Salhi och jobbar engagerat med att lyfta fram modern pilatesträning i Sverige. Som föreläsare och tränare inom pilates, garuda och yoga inspirerar hon människor till ökat välmående och ett mer hälsosamt liv.

ICEWOMEN

Vagnelind och Ahlgren jobbar tillsammans under namnet icewomen.se. Genom olika typer av inspirationsuppdrag får de båda Lindorna organisationer och företag att gå utanför sin bekvämlighetszon med is i magen och ökad kreativitet.

INFORMATION:

Plats: Smithska udden. Du tar dig själv till parkeringsplatsen vid Smithska udden där Lindax2 möter upp. Hör gärna av dig om du har extra platser i bilen så kan vi arrangera samåkning för de som vill och behöver.

Hitta hit: https://goo.gl/maps/Kis2GGjjujT2

Datum: Onsdag 21 november kl. 12.00

Så här går det till: Vi träffas på den stora parkeringsplatsen vid Smithska udden. Därifrån går vi i samlad trupp till badplatsen. Beroende på väder och vind så har vi två olika badplatser att välja mellan. En med öppet hav och en som ligger lite mer dold. På båda platser finns badstege och grunt vatten.

Linda x2 startar med en kort presentation av Kalla bad och vilka hälsoeffekter som följer med regelbundna kalla bad, därefter guidar de oss igenom en kort observationsövning och en värmande andning som vi utför påklädda. Efter dessa är vi redo att ta av oss kläderna och kliva i vattnet.
Efter badet känner man sig ofta stolt över sig själv och vi njuter en stund av det som kallas för swimmers high – kicken efter ett kallt bad. Därefter är det dags för ombyte på klipporna och en kort avstämning då vi dricker vår medtagna dryck och njuter av den nybadade känslan innan vi går tillbaka till parkeringen och skiljs åt.
Vi räknar med att lämna Smithska udden senast 12.45 så att du kan vara tillbaka i Göteborg 13.00.

Ta med: Badkläder, Handduk, En filt/sittunderlag/liggunderlag eller liknande att stå på när du byter om. Varma och mjuka kläder som är lätta att ta av och på. Tips! Ha på dig dina badkläder under dina vanliga kläder när du kommer så är det enkelt att gå i badet. Mössa och vantar kan vara skönt samt eventuellt en termos med varm dryck som kan vara gott att dricka efter badet.

Medlemseventet är gratis för dig som är medlem.

Information om eventet

Startar 2018-11-21, kl. 12:00
Slutar 2018-11-21, kl. 13:00
Pris 0 kr

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt deltagande i Medlemsevent november-Kalla bad med Icewomen. Svarsmail bekräftar din plats.

Jag godkänner att Pilates Complete hanterar och lagrar ovan angivna uppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.