EventMedlemsevent november – Ayurvedisk föreläsning

Vad ger dig harmoni och energi?

På november månads medlemsevent  vill vi inspirera dig till mer energi, ett mer harmoniskt liv och till att få mer balans i livet. Lördagen den 25 november kl. 12.00 föreläser Susanne Vikman om ayurveda och hjälper dig att lyssna på din kloka kropp, din inre essens. Med nya goda rutiner i vardagen kan du påverka ditt mående till det bättre.

Vad är Ayurveda?
Ayurveda betyder på sanskrit ”läran om livet” och är en 5000 år gammal indisk vetenskap.  Ayurveda beskriver universum och så även människan bestående av fem element: jord, eld, luft, rymd och vatten som delas in i: ”Vata” (luft, rörelse, rymd), ”Pitta” (eld, transformation) och ”Kapha” (jord, vatten, stabilitet).

Hur kan jag få hjälp av Ayurveda?
Vilket element domineras du av och vad behöver du för att må bra? Beroende på vilket element som är drivande i dig så kan du vidta åtgärder och rutiner som skapar mer av harmoni i ditt liv bl a med hjälp av örter och kostråd.

Om Susanne:
“I ayurveda som ger mig inspiration, kraft och hälsa menar man att allt består av de fem elementen jord, eld, luft, rymd och vatten. Så även vi människor. Om du vet vad du har för konstitution ja då kan du också finna verktyg för mer balans för dej själv.” / Susanne
Susanne jobbar i sitt eget bolag Essens Coaching där hon erbjuder ayurvedisk hälsokonsultation. Med inspiration ifrån ayurveda kan du skapa mer hälsa och harmoni i vardagen och du får du enkla, naturliga, egenvårdsråd för ditt välbefinnande. Hennes öppettider på Pilates Complete är lördagar.

Information om eventet

Startar 2017-11-25, kl. 12:00
Slutar 2017-11-25, kl. 13:00

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt deltagande i Medlemsevent november – Ayurvedisk föreläsning. Svarsmail bekräftar din plats.

Jag godkänner att Pilates Complete hanterar och lagrar ovan angivna uppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.