EventMedlemsevent Kung Fu med Boris 27/1

“Strength without love turns into violence, and love without strength is just not enough. Kicking asses for love & peace to prevail. Explore what it takes to protect life.”

Vi startar året med att bjuda dig som klubbmedlem på ett onlinebaserat medlemsevent i Kung Fu med vår nya tränare Boris.
Kung Fu är en kinesisk kampsport med rötterna i Shaolin. Den importerades av buddistmunkar från Indien på 500-talet e.kr. I Shaolin Templen fick träningen fäste och blev en integrerad del av munkarnas utbildning. Man ansåg att träningen gjorde dem pigga och mer mottagliga för skriftstudier.

Boris har sin bakgrund inom kung fu och yoga och sin långa erfarenhet inom cirkus och akrobatik blandar han med stor framgång de olika teknikerna till sin egen mix, som alltid levereras med en stor portion humor!

På denna ONLINE-klass får du möjlighet att testa tekniken i en stående klass med enkla kombinationer där med punches och kickar. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet för att vara med.

Klassen sker via Zoom. Du får en länk till klassen via epost.
Se till att logga in på den Zoom-länk som avser klassen i god tid innan klassen startar. Inför ditt träningstillfälle ONLINE rekommenderar vi dig att hitta en rymlig plats där du kan röra dig fritt. Ha gärna matta nära tillhands samt placera din dator, ipad eller smartphone på en där du kan följa tränarens instruktioner på ett ergonomiskt sätt.

Medlemseventet är gratis för dig som är Klubbmedlem och bokas i Wondr.

 

 

 

 

Information om eventet

Startar 2021-01-27, kl. 18:15
Slutar 2021-01-27, kl. 19:10