EventMedlemsevent- Genvägar till en bättre hälsa

Det är roligt att må bra – och det ska vara roligt på vägen dit också! Januari månads medlemsevent är en föreläsning med Karin Ehlers, Pilates Completes nya kostrådgivare. Föreläsningen heter Genvägar till bättre hälsa och mer energi och det är något vi alla behöver, inte minst nu under årets mörkaste månader.

Att må bra kan innebära att du har fokus och känner entusiasm hela dagen. Att du är pigg på morgonen, pigg hela dagen – och att du har energi kvar efter jobbet. Att må bra innebär inte bara att ”orka med” sin fritid – att må bra är att hoppas att fritiden orkar med dig! Kom och ta del av en föreläsning som ger dig smarta knep för mer fokus, mer energi och mer glädje. Lär dig hur du kan ge dig själv de bästa förutsättningarna till en härlig dag – varje dag.

Föreläsningen passar dig som gärna vill veta mer om hur du kan undvika stress, depression, trötthet, sömnproblem, oro, svårigheter att koncentrera dig, irritation, sötsug, trött hy, ont i ryggen, utbrändhet.. Du som hellre vill vara pigg, glad, entusiastisk, nyfiken, snabb – och redo att njuta av dagen. Den här föreläsningen är till dig!

Medlemseventet är kostnadsfritt för dig som är medlem och bokas via info@pilatescomplete.se

Information om eventet

Startar 2017-01-28, kl. 12:00
Slutar 2017-01-28, kl. 13:30