EventMedlemsevent april- Supermat, massage & yoga

Nu lanserar vi Nordic Superfood by Myrberg på Pilates Complete!

Denna kväll kommer vi fördjupa oss i vad man kan göra för att vårstäda sin kropp genom ett föredrag om detox och nordisk hälsa med Linda Myrberg, Vi bjuder på massor av härliga smakprov, collagenshots, detoxdrink och rawfood-bollar från Nordic Superfood. Aromamassage-demo med eteriska oljor, Acu Cups och en specialklass på temat Flow &Twist med Elaine de Souza.

Datum: Tisdag 2 april
Tid: 18:30-20:30
Inspiratörer: Linda Myrberg & Elaine de Souza
Plats: Pilates Complete
Pris: Gratis för dig som är Pilates Complete- medlem. OBS! Sista anmälningsdag fredag 29 mars!

Mer info:

Nordic Superfood  – Nordiska superbär och grönt pulverblandningar, marint collagen, råsaftkoncentrat och teer från den vilda nordiska naturen. Helt fria från socker eller tillsatser sprängfyllt med vitaminer, fibrer, mineraler och antioxidanter.

ACU CUPS – Koppning är en alternativmedicinsk metod där vakuum används för att lyfta upp hud och bindväv. Används på kroppen mot celluliter, smärta och muskelspänningar. I ansiktet skapar det ett face lift , ökar blodcirkulationen och kan förminska rynkor.

AROMATHERAPY! – 100% äkta eteriska oljeblandningar Eteriska oljor är både doft och funktion.  7 olika dofter med olika effekter på kropp och själ. Används i massaolja, i bastuspann, bad eller doftlampa.

Nordic Superfood by Myrberg tror på att växter och bär och dess näringsämnen är det som våra kroppar sedan generationer vant sig vid och behöver. Den lokala idén är också ett ställningstagande för miljön. Varför frakta frukt, bär och grönt över halva jordklotet, när vi har världens rikaste och mest kraftfulla fauna här i Norden?

Elaine De Souza  grundar från dans och gymnastik och har undervisat yoga i 15 år. Erfarenhet, kreativitet och energi är hennes styrka.. Elaine driver De Souza Yoga med fokus på Yoga, Private Yoga, Workshops, Yoga Retreats och lärarutbildningar.

Information om eventet

Startar 2019-04-02, kl. 18:30
Slutar 2019-04-02, kl. 20:30
Pris 0 kr

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt deltagande i Medlemsevent april- Supermat, massage & yoga. Svarsmail bekräftar din plats.

Jag godkänner att Pilates Complete hanterar och lagrar ovan angivna uppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.