EventMånadens medlemsevent Oktober Pretty in pink

Oktober månads medlemsevent  “Pretty in pink” går i temat rosa. Joanna tar dig med på en energigivande pilatesklass med rosa flexband, där såväl styrkebaserade övningar som mer mobilitetsinriktade sekvenser ingår.

I samband med detta medlemsevent väljer vi att stötta Cancerfondens och Rosa Bandets arbete med bröstcancerforskning som sker under oktober månad. Alla intäkter går oavkortat till Cancerfonden. Kom och träna med Joanna och upptäck vilka oändliga möjligheter detta lilla redskap har.

Klä dig gärna i rosa dagen till ära. Färgen rosa stimulerar trygghet och förmågan att ta emot. Rosa representerar och symboliserar omsorg, medkänsla, omtänksamhet och kärlek och är också ett tecken på hopp. Det är en positiv färg som inspirerar och skapar varma och tröstande känslor. Färgen rosa ger en känsla av att allt kommer att gå bra, att det kommer att lösa sig.

Efter klassen bjuds du på rosa bubbel och “pretty in pink-mingel”.

Datum: Söndag 10 oktober kl. 14.30-16.00 (klass 55 min)
Kostnad: 250 kr ( Vill du donera mer swishar du valfri summa till 123 117 81 69 (Pilates Complete Göteborg AB)  med koden PRETTY IN PINK )  Alla pengar går oavkortat till Cancerfonden.
Bokning: Boka din plats i Wondr. OBS! begränsat antal platser

Donation: Kan du inte delta på klassen men vill vara med och ge en gåva till Cancerfonden ändå?
Du kan naturligtvis swisha din donation med koden PRETTY IN PINK  till nr: 123 117 81 69 (Pilates Complete Göteborg AB).

Anmälan är bindande och inbetald donation återbetalas ej.

Utöver detta ger vi  25 % av intäkterna på de flexband som sälj under oktober månad till Cancerfonden, så passa på att köpa ett eller flera rosa flexband under oktober månad.

Varmt välkommen!

Information om eventet

Startar 2021-10-10, kl. 14:30
Slutar 2021-10-10, kl. 16:00
Pris 250 kr