EventMånadens medlemsevent Februari

Månadens medlemsevent går i hemmaträningens tecken!

En av våra 8-veckorskurser som startar v. 11 handlar om att skapa sitt eget hemprogram för egenträning med hjälp av oss i Team Pilates Complete under ledning av Miray. Vi ser att fler och fler av er väljer att träna med oss hemifrån både med PT och GT Online och därför följer vi er och ses online även för februari månads medlemsevent. Månadens medlemsevent ger dig en annan, lite spexigare synvinkel på hur du kan träna hemma med guidning från Emma.

På torsdag den 18 februari kl. 19.30 kommer Emma träna dig via Zoom och visa dig hur du använder de mest vardagliga ting och förvandlar dem till träningsutrustning!

Du kommer att få ett riktigt roligt pilatespass, men exakt hur roligt det blir avgör du! Det är nämligen du som väljer vilka redskap du kommer att använda, ju mer kreativ du är i utmaningen att finna nya pilatesredskap från ditt hem desto större blir belöningen.

Den deltagare som tränat med den mest innovativa träningsutrustningen vinner nämligen 1 st PT-tillfälle med någon i Team Pilates Complete! 
Vinnaren utses i slutet av klassen av Emma. PT-tillfället kan nyttjas online eller irl och är giltigt tom 2021-06-30.

För att delta på medlemseventet behöver du följande:

  • 2 st vikter av något slag, kanske två mjölkpaket, shampoflaskor, blockljus, vinflaskor eller något annat. Viktigt är att du kan greppa dem i varsin hand ….
  • 1 st instabilt underlag, kanske en soffa, säng, mjuk divan, studsmatta eller liknande. Viktigt är att du skall kunna ligga på mage och rygg på det du väljer….
  • 1 st tyngre vikt, kanske en blomkruka med en större växt, en tung vas, väska eller liknande. Viktigt är att du skall orka lyfta objektet….
  • 1 st spacer, kanske en kudde, en kavel, en bok eller något annat kul. Viktigt är att du skall kunna hålla redskapet mellan dina knän och fötter.

Vill du träna med traditionella redskap som hantlar, flexband, towel, rulle eller viktbollar går det naturligtvis bra men en del av charmen med eventet är just lekfullheten och att ta det man har! Och naturligtvis höjs chanserna att vinna ju mer speciella dina “pilates-hemma-props” är!

Datum: Torsdag 18 februari

Tid: 19:30 – 20:30

Tränare: Emma Cowan

Bokning: I din wondr wall

Plats: Online hemma hos dig. Vi ses på Zoom!

Kostnad: Medlemseventet är kostnadsfritt för dig som är klubbmedlem.

Varmt välkommen!

önskar

Team Pilates Complete

Information om eventet

Startar 2021-02-18, kl. 19:30
Slutar 2021-02-18, kl. 20:30