EventMånadens medlemsevent April – Eteriska oljor som husapotek

Pilates Complete bjuder in till månadens medlemsevent i April – Eteriska oljor som husapotek.

Eteriska oljor har använts i tusentals år och är naturliga extrakt från växter, där de fungerar som växtens eget försvar mot virus, bakterier, svampar och andra hot från omgivningen. Dessa goda egenskaper kan vi människor använda till vår fördel, både när det gäller vår fysiska och mentala hälsa.

På månadens medlemsevent kommer Kristfrid Warner till oss och berättar om hur du kan använda eteriska oljor som husapotek och också om hur eteriska oljor kan stötta vardagshälsan, så som förkylning, värk, magbesvär, sömnproblem, huvudvärk etc.

Oljorna kan vara ett enkelt sätt att optimera din hälsa och leva en mer naturlig livsstil. De kan vara ett verktyg för att balansera energin och stödja hälsan på ett naturligt sätt, helt utan biverkningar. Varmt välkommen!

Datum: Tisdag 28 april

Tid: 19:30-20:30

Om Kristfrid Warner 

Hälso- & Livsstilsterapeut, raw food kock och massageterapeut. Jobbar som coach på Holistic Health Academy och samarbetar med Erica Palmcrantz Aziz på utbildningen Raw Life Education. Ger individuell coachning, håller kurser och events, både inom raw food och eteriska oljor med Self Care som ett genomgående tema. Erbjuder en helhetssyn på hälsa som bottnar i att knyta till den egna människans essens och unika väg.

Boka din plats i din Wondr Wall under Medlemsevent.

Information om eventet

Ytterligare information om detta event saknas. Om ni har några frågor är ni givetvis välkomna att kontakta oss.