EventJulklappserbjudande – Tränings och behandlingspaketet

Årets finaste julklapp går i hälsans tecken! Unna dig själv eller den du håller kär ett kärleksfullt paket för både kropp och själ.

Tränings och behandlingspaketet innehåller:

Pilates Complete Introduktion och 2 Personliga Träningstillfällen

En introduktion med hälsoprofil, hållningsanalys, tester av din rörlighet, styrka och balans samt genomgång av STOTT PILATES® grundprinciper samt 2 Personliga träningstillfällen i Pilates, Garuda eller Yoga för en starkare, smidigare och mer välbalanserad kropp.

samt 3 valfria behandlingar

3 valfria behandlingar hos någon eller några av våra terapeuter. Välj mellan Osteopati, Massage & zonterapi, Samtalsterapi, Ayurvedisk hälsovägledning och/eller Kost & hälsocoaching. Här kan du läsa mer information om de olika behandlingarna

Pris: 3 995 kr

Köp av julklappserbjudandet Tränings och behandlingspaketet sker på info@pilatescomplete.se senast 2017-12-20.

Julerbjudandet gäller 1 introduktion och 2 PT-tillfällen á 55 min samt 3 valfria behandlingar. Tillfällena är personliga, går ej att bytas ut och skall nyttjas senast 2018-04-01.

En god och välmående jul önskar vi dig!

Pilates Complete, Osteopat Kristina Hagberg, Body Complete, Melinda Buzas, Nourished Habits, Samtalsterapi Lena Sollerman och Essence Coaching.

På Pilates Complete finner du högkvalitativ träning i pilates, yoga, garuda och barre samt terapeuter med spetskompetens i osteopati, massage-, och zonterapi, kost & näringsfysiologi, ayurvedisk hälsovägledning och samtalsterapi. Tränare och terapeuter har ett nära samarbete och vårt gemensamma mål är att ge dig en hälsosam, smärtfri och välfungerande kropp.

 

 

Detta ingår i Tränings och Behandlingspaketet:                                                                           

(1 introduktion och 2 Personliga Träningstillfällen samt välj 3 valfria behandlingar)

Pilates Complete Introduktion 55 min (värde 995 kr)

I denna introduktion ingår hälsoprofil, hållningsanalys, tester av din rörlighet, styrka och balans samt genomgång av STOTT PILATES® grundprinciper.

Personlig Träning 55 min (värde 895 kr)

Personlig träning i Pilates, Garuda och Yoga. Personlig träning ger dig nya möjligheter då träningen anpassas enbart efter dina behov och din målsättning. Vi lägger tillsammans med dig upp en plan och du får individuella råd samt ett skräddarsytt träningsprogram. Din Personliga tränare vägleder, stödjer och uppmuntrar dig att våga utmana dig själv och nå din fulla potential.

Osteopatikonsultation 50 min (värde 800 kr)

Tillfället innefattar en noggrann genomgång av din medicinska historia, en undersökning samt behandling

Osteopati är en manuell behandlingsfilosofi som arbetar med helheter – din fysiska hälsa i samverkan med omgivande miljö. Osteopat Kristina Hagberg är en erfaren osteopat som har specialiserat sig inom klassisk osteopati. Hon har också fortbildat sig inom kraniell osteopati med inriktning på barn, osteopatisk idrottsmedicin och visceral osteopati.

Osteopatibehandling 55 min (värde 650 kr)

Osteopatbehandlingar upprättar kroppens grundstruktur så att alla organ kan samverka optimalt med övriga system. Med skonsamma och effektiva tekniker återställer Philip Bergmann/Body Complete balansen i kroppen så att den åter kan ta kontrollen över sina funktioner själv.

Ayurvedisk konsultation/coaching 60 min ( värde 865 kr)

Susanne Vikman/Essence Coaching är ayurvedisk hälsovägledare. Ayurveda är en 5000 år gammal indisk vetenskap, ordet ayurveda är sanskrit och betyder ”läran om livet”. Med inspiration ifrån ayurveda kan vi skapa mer hälsa och harmoni i vardagen. Susanne ger dig enkla, naturliga, egenvårdsråd för ditt välbefinnande på sina konsultationer.

Medicinsk massage och zonterapi 60 min (värde 600 kr)

Melinda Buzas är diplomerad medicinsk massör och reflexolog med lång erfarenhet. Hennes mål är att lösa upp blockeringar och få ditt energiflöde i balans för att få kroppens självläkande kraft att fungera. Hon erbjuder behandlingar (massage och zonterapi) efter dina önskemål och behov.

Samtalsterapi 45 min (värde 650 kr)

Samtalsterapi handlar om att i lugn och ro försöka sätta ord på det som rör sig inom; som oroar och gör ont. För att få syn på det, komma till klarhet. Vad det handlar om, egentligen? Och för att hitta en realistisk väg vidare i livet. Vilket ofta handlar om att förvandla barnets överlevnadsstrategier till ett vuxet, moget förhållningssätt i relationer av olika slag.

Lena Sollerman är St Lukas-terapeut. Arbetar med den psykodynamiska psykoterapeutiska metoden, med kognitiva inslag. Hon erbjuder krissamtal, psykoterapi och andlig vägledning såväl som stödsamtal och coachning.”

Kost och hälsokonsultation 50 min ( värde 850 kr)

Tillfället innefattar en första konsultation till hur du kan förbättra din hälsa med kost.

Nourished Habits drivs av näringsfysiolog och hälsocoach Hayley Cavicchiolo. Hayley är specialiserad på matsmältnings- och tarmhälsa, immunitet, låga energinivåer, binjureutmattning, stresshantering och viktminskning. Genom att upptäcka grunden till dina hälsoproblem kan hon guida dig till att uppnå optimalt välbefinnande för en hälsosam kropp och själ.

 

Information om eventet

Startar 2017-12-01, kl. 00:00
Slutar 2017-12-20, kl. 00:00
Pris 3995 kr

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt deltagande i Julklappserbjudande – Tränings och behandlingspaketet. Svarsmail bekräftar din plats.

Jag godkänner att Pilates Complete hanterar och lagrar ovan angivna uppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.