EventI julshopen – Träningsredskap Balance Cushions, Flexband och Yogahjul

I vår julshop hittar du ett flertal träningsredskap. En perfekt julklapp till den träningsugna.

Balance cushions från Casall. Dessa svarta balanskuddar säljs i par och är ett utmärkt redskap för att träna  och förbättra balans, styrka och inre stabilitet i sittande, stående och liggande övningar. Balanskuddarna kan med fördel även användas på kontoret att sitta på, ha som ryggstöd och/eller under fötterna. Vill du få inspiration på hur du kan använda redskapet? Kolla in vår klass Pilates med wobblies på Yogobe.

I vår shop finner du även flexband i medelstarkt motstånd; ett allsidigt och elastiskt gummiband och träningsredskap som du kan träna hela kroppen och variera styrke- och flexibilitetsövningar med. Perfekt att ha med sig på resan då det inte tar någon som helst plats. Vill du få inspiration på hur du kan använda redskapet? Kolla in vår klass Matwork Flexband på Yogobe.

Vi har också Yogahjul Mandala Black i vacker design från Yoga Design Lab. Hjulet är designat för att hjälpa till att öppna områden som bröst, axlar, rygg och höftböjare men kan även användas för att stärka upp mage, säte och ben effektivt och varierat men också hitta djupare in i bakåtböjningar och släppa anspänningen i tighta muskler.

Varmt välkommen in till oss! Vi tar swish.

Har du frågor om våra produkter? Maila oss på info@pilatescomplete.se

 

Information om eventet

Startar 2018-12-21, kl. 00:00
Slutar 2018-12-21, kl. 00:00