EventÖppet Hus 12-16

Välkommen på Öppet hus söndag 25 augusti kl 12-16 på Pilates Complete!

Vi bjuder in dig att besöka våra vackra träningslokaler på Kastellgatan 1, vån. 2.

  • Träffa vårt Team Pilates Complete med instruktörer, personliga tränare, kursledare och terapeuter.
  • Rådfråga om höstens träning
  • Testa personlig träning! Provträna i vår PT-studio.
  • Gratis prova på-klasser hela dagen
  • Flera av våra samarbetspartners finns på plats med fina erbjudanden:

BTR Sports Club är Sverige’s främsta experter inom preventiv fotträning och löpteknik för vanliga motionärer till elit och utbildar fysioterapeuter, naprapater, ortopeder m.m. inom fotträning. De är även experter inom löpteknik och skadeförebyggande träning för löpare. De kommer för att erbjuda alla besökare på Öppet Hus kostnadsfria fot-analyser och individuella tips och råd till samt finns på plats och svarar på frågor om skor, fot-träning, löpteknik och löp-relaterade skador och besvär. BTR erbjuder även alla besökare att testa och köpa fotriktiga skor från det funktionella sko märket Joe Nimble för 20% rabatt.

  • Mer info kommer löpande under sommaren – håll utkik här för att få reda på allt som kommer att hända under dagen!

Missa inte heller vår Prova på-vecka med gratis prova på gruppträningsklasser för dig som inte tränat hos oss tidigare och som är nyfiken på våra pilates,garuda, yoga och barreklasser! Passa på och prova våra variationsrika och inspirerande klasser med högsta kvalité!

Vi erbjuder kvalitativ och variationsrik gruppträning, personlig träning och kurser i pilates, garuda, yoga och barre. Mer information kommer inom kort.

Information om eventet

Startar 2019-08-25, kl. 12:00
Slutar 2019-08-25, kl. 16:00