EventFriskvårdsbidrag

Har du friskvårdsbidrag från din arbetsgivare?

Fysisk träning är viktigare än någonsin och hos oss har du har du en uppsjö av olika möjligheter att välja mellan. Du kan träna Pilates, Yoga, Gyrokinesis, Acroyoga, Reformer, Barre, Garuda mfl. Träna tillsammans med andra, träna själv, teckna ett medlemskap, gå en kurs, workshop eller boka eventklasser.

Vad kan jag välja mellan?

Klubbmedlemskap och Gruppträning
Gillar du att träna i grupp rekommenderar vi vår variationsrika Gruppträning med klasser i pilates, reformer, yoga, gyrokinesis och barre. Vi har ett flertal olika medlemskap som Gruppträning Klippkort, Gruppträning Månadskort etc.

Personlig Träning
Vill du skräddarsy din träning och få individuell coachning och råd då passar Personlig Träning dig som handen i handsken. Vi lägger tillsammans med dig upp en plan och du får individuella råd samt ett skräddarsytt träningsprogram. Vi erbjuder Personlig träning i pilates, gyrokinesis, yoga och acroyoga. Här finns möjlighet att träna hemifrån via vår PT Online-tjänst.

När du tecknar gruppträning och personlig träning tecknar du även Klubbmedlemskap. I klubbmedlemskapet ingår en Personlig introduktion, hälsoprofil & analys av din rörlighet, styrka och balans samt genomgång av pilatesprinciper med en av våra Personliga Tränare för att du ska få den bästa träningsstarten.

Kurser, Workshops och eventklasser
Vi erbjuder ett brett utbud av inspirerande Kurser, Workshops  samt Eventklasser Dessa kan passa utmärkt om du exempelvis har en mindre summa av din friskvårdspeng kvar att nyttja.

 

Olika typer av friskvårdsbidrag

Epassi

Epassi tillhandahåller ett betalsystem för skattefri motion och friskvård som hjälper arbetsgivare att aktivera sin personal.

Så här gör du: Leta upp Pilates Complete som leverantör i sökfunktionen på Epassis hemsida och ange summan som skall betalas för tjänsten. Efter genomförd betalning får du ett kvitto till din app. Maila därefter oss på info@pilatescomplete.se och tala om vilken tjänst du önskar köpa tillsammans med dina kontaktuppgifter och Epassi-kvittot så hjälper vi dig med registrering och köp.

Skulle kostnaden för din träning överstiga värdet av friskvårdsbidraget betalar du enkelt mellanskillnaden med ditt betalkort i vårt bokningssystem.

Annat friskvårdsbidrag

Om du har en annan friskvårdsleverantör kan du enkelt teckna den tjänst du önskar direkt på vår hemsida eller i Wondr Wall om du redan är kund hos oss och sedan skriva ut ett kvitto efter köp som du kan ge till din arbetsgivare.

Låt inte ditt friskvårdsbidrag gå till spillo! Hör av dig till oss om du har några som helst frågor kring hur du använder ditt friskvårdsbidrag hos oss så hjälper vi dig!

 

Information om eventet

Ytterligare information om detta event saknas. Om ni har några frågor är ni givetvis välkomna att kontakta oss.