EventComplete Moves 2018 – OBS! FULLBOKAT!

Vill du kombinera din träning och bli utmanad? Denna dag ger dig inspiration i tre olika rörelsetekniker som är nära besläktade. I små grupper får du uppleva träning som förändrar din kropp i en av världens vackraste studios. Kom och träna, svettas, skratta och inspireras tillsammans med Linda, Jasmin och Magnus.

Reformer
Allsidig och fantastisk träning för hela dig. Bli utmanad och taggad av Linda och Jasmin i deras signatur reformer-klass. Världsklass.

Yoga
Magnus yogasekvenser är populära och uppskattade av många yogalärare. Hans upplägg med kunskap i rörelseanalys ger dig aktiv kontroll och en balanserad yogapraktik.

Garuda
Låt dig stärkas av en energifylld team-klass där Linda, Jasmin och Magnus undervisar en garuda matwork. Steg för steg bygger du upp tekniken med precision och förståelse.

Schema:
14:30-15:45 class 1: yoga eller reformer
16:00-17:15 class 2: yoga eller reformer
17:30-18:30 class 3: garuda matwork

Bokning:
Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt deltagande i Complete Moves. OBS! Anmälan är bindande för eventet. Avbokning kan endast ske vid uppvisande av läkarintyg. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail.

Se även Garuda Inspiration Day med James D’Silva söndag 27 maj

Information om eventet

Startar 2018-05-26, kl. 14:30
Slutar 2018-05-26, kl. 18:30
Pris 1195 kr

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt deltagande i Complete Moves 2018 – OBS! FULLBOKAT!. Svarsmail bekräftar din plats.

Jag godkänner att Pilates Complete hanterar och lagrar ovan angivna uppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.