EventBalanserande boll-lek med Christian Wederbrand – Medlemsevent Mars

I mars månad bjuder vi in till en annorlunda och kul lunchklass på den stora pilatesbollen tillsammans med Christian Wederbrand. Nya lekfulla balansövningar kombineras med variationer på de klassiska pilatesövningarna. Lär dig hitta balanens med lite mer svängyta. Inte okontrollerat men inte heller perfekt placerat – finn din balans i rörelsen!

Låt Christians dansanta moves på bollen inspirera dig till din egen bollträning och inleda ditt fredagsmys den här veckan.

Christian Wederbrand jobbar med hela kroppen på ett lekfullt sätt med övningar inspirerade av kampsport, yoga, gymnastik och akrobatik med och utan boll. Hans avslappnade undervisningssätt leder till framgång på mattan. Vill du veta mer om Christian, följ honom som @Alwaywantedtobeagymnast på Instagram.

Varmt välkommen!

Som Pilates Complete-medlem får du delta kostnadsfritt på inspirerande medlemsevent varje månad som t ex roliga klasser med gästinstruktörer, givande föreläsningar, vernissage och mingel.

Information om eventet

Startar 2018-03-16, kl. 12:00
Slutar 2018-03-16, kl. 13:00

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt deltagande i Balanserande boll-lek med Christian Wederbrand – Medlemsevent Mars. Svarsmail bekräftar din plats.

Jag godkänner att Pilates Complete hanterar och lagrar ovan angivna uppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.