Medlemserbjudande januari 2022

Medlemserbjudande innan prisjustering
1 februari 2022

Den 1 februari 2022 gör vi en prisjustering av våra tjänster. Vi erbjuder därför alla Klubbmedlemmar att förlänga sin Gruppträning 12 månader eller Årskort med en ny medlemskapsperiod till 2021 års pris.

KLUBBMEDLEMSERBJUDANDE FÖR GRUPPTRÄNING 12 månader/Årskort

Du som är Klubbmedlem har nu möjlighet att förnya ditt Klubbmedlemskap samt Gruppträning 12 månader eller Gruppträning Årskort till 2021 års pris innan prisjustering sker 2022-02-01.

Erbjudandet gäller endast dig som är Klubbmedlem och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Erbjudandet är personligt och kan endast tecknas för Klubbmedlemskap samt Gruppträning 12 månader eller Gruppträning Årskort med start i direkt anslutning till nuvarande medlemskap.

Du som idag är klubbmedlems hos oss men har annat medlemskap har också möjlighet att teckna Gruppträning 12 månader eller Gruppträning Årskort till 2021 års priser med start senast 2022-02-01.

Avtalet är bindande och skall tecknas senast 2021-01-17 genom mail till anmalan@pilatescomplete.se med information om du vill förlänga ditt medlemskap Gruppträning 12 månader, ditt Årskort eller ändra till annat.

KLIPPKORT GRUPPTRÄNING & PERSONLIG TRÄNING INNAN PRISHÖJNINGEN

Teckna nytt Klippkort för Gruppträning eller Personlig träning innan prishöjningen direkt i din Wondr Wall senast 2022-01-30. OBS! Alla klippkort är giltiga 1 år från köpdatum.

PRISLISTA 2022 hittar du här.

Tveka inte att höra av dig om du har frågor. Vi ser fram emot ett friskt 2022 och fortsatt träning tillsammans med dig!

Med vänlig hälsning,
Team Pilates Complete

Kursnyheter! Rehab, flygande pilates och fortsättningskurser

Nästa vecka startar våra nya 8-veckorskurser.

Gå en kurs hos oss och fördjupa dina kunskaper i pilates, lär dig hur reformermaskinen fungerar, testa gyrokinesis, välj den rehab-inriktade kursen för stel nacke, axlar och ländrygg eller varför inte kursnyheten flygande pilates?! Våra kurser är öppna för alla och du kan delta utan att vara klubbmedlem.

Vi erbjuder små grupper med få deltagare och välutbildade tränare för att ge dig en trygg och bra träningsupplevelse.

Har du fått nytt friskvårdsbidrag? Vi tar emot E-passi! Kontakta oss på anmalan@pilatescomplete.se så hjälper vi dig med registrering vid köp.

Kick off och företagsträning på Pilates Complete Göteborg

Vi håller dig och ditt företag friska med Pilates! Ni ökar produktiviteten, förbättrar trivselfaktorn och minskar sjukdagarna enkelt genom att investera i gemensam friskvård.

Fördelarna med att träna tillsammans på arbetstid är många. Träning inspirerar och motiverar alla medarbetare till att vara sitt bästa jag och prestera mer. Sammanhållningen i gruppen förbättras och viljan att arbeta mot ett gemensamt mål ökar.

Starta dagen med en gemensam morgonklass!

Kom till oss och träna tidig morgon innan arbetsdagen börjar. Allt visar på att de som tränar tidigt på dagen har en mer positiv inställning och är mer effektiva hela dagen.

Starta dagen med en pilatesklass i den fantastiska pilatesmaskinen reformer. Stärk upp och stretcha ut kroppen så att ni rör er smidigt hela dagen.

Avsluta veckan med en gemensam after work och en kvällsklass

Avsluta dagen eller veckan på bästa sätt med en gemensam pilatesklass. En rolig Afterwork-aktivitet med högsta kvalitet.

En lekfull och varierad Pilatesklass där ni tränar med både redskap, maskiner och den egna kroppen. Många skratt och nya träningsupplevelser utlovas.

Vi föreläser också om pilates, träning och hälsa för en hållbar karriär och ett njutbart liv. Boka en av våra kunniga tränare för att lyfta ert möte. Välj mellan att inspireras i våra vackra lokaler eller låt oss komma till er.

Passar det er bättre med en workshop? Låt ditt företag växa glädjefyllt och stabilt genom en, eller en serie workshops i pilates med Team PC. Få nya insikter och utvecklas kreativt tillsammans.

Hör av dig till oss om ni vill testa pilates som er aktivitet 2022.

Foto: Vegafoto

Vårens kurser startar v.3

Vecka 3 startar vi nya 8-veckorskurser.

Som vanligt har vi planerat in allt från nybörjarkurser till mer avancerade fortsättningskurser, pilates för seniorer, gravida och nyblivna mammor m.m. m.m. Vi bjuder också på några nyheter som exempelvis flygande pilates & pilates rehab.

Redan nu kan du gå in och boka dig för att säkra en plats på några av mest populära kurser, övriga öppnas inom kort.

Välkommen till en ny pilatesvår tillsammans med oss!

 

Foto: Vegafoto

Vill du utbilda dig till tränare?

Drömmer du om en ny karriär som pilatestränare så är det dags att boka utbildningsplats.

If you can dream it, you can do it! I mars startar Pilates Complete Education sin grundutbildning PCE Grund på studion.

Pilates Complete Education erbjuder moderna pilates-tränarutbildningar med ett nytänkande undervisningssätt och en dynamisk vidareutveckling av den klassiska pilatesmetoden.

Utbildningarna varvar praktiska och teoretiska delar och innehåller grundläggande pilatesteknik, en tydlig förklaringsmodell med omfattande rörelsebank och pedagogiska redskap så att du kan undervisa varierande och glädjefylld pilates som är tillgänglig för alla.

 

Foto: Vegafoto

Håll dig frisk 2022!

 Nu är det hög tid att lösa in det outnyttjade friskvårdsbidraget om du inte redan gjort det! Välj Pilates Complete för din friskvård 2022, vi längtar efter att få ta hand om dig på en hållbart sätt. “Quick fixes” är inte vår grej, de håller inte i längden, nej – långsiktighet och hållbara träningsvanor är det vi erbjuder om du väljer att lägga din träningstid hos oss nästa år.

Vi tar emot E-passi och Actiway. Kontakta oss på anmalan@pilatescomplete.se så hjälper vi dig med registrering vid köp. (teckna ej medlemskap innan du kontaktat oss)

Foto: Vegafoto

Nya restriktioner covid-19 from 23 december

Den 23 december införs fler smittskyddsåtgärder i syfte att begränsa ytterligare spridning av covid -19. För gym och träningsstudios gäller återigen 10 kvm per person vilket innebär att vi återigen snabbt ställer om för att möta de nya riktlinjerna. Vår målsättning är att bidra till en positiv samhällsutveckling och möjliggöra för er medlemmar att fortsatt kunna upprätthålla kontinuitet i träningen även under den pågående pandemin

Det här är en omväxlande tid för oss och hela träningsbranschen. I höstas kunde vi öppna upp efter tidigare anpassningar men nu måste vi strama åt och begränsa verksamheten igen. Precis som tidigare är det viktigt för oss att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och samtidigt fortsätta erbjuda möjlighet till träning för så många av er som möjligt. Vi i Team Pilates Complete brinner för att få våra medlemmar att må bättre med pilatesträning och det har sällan varit viktigare med träning, gemenskap och hälsosamma aktiviteter än nu. Vi gör, som alltid, vårt bästa för att du fortsatt ska kunna träna i vår luftiga studio. Hos oss har vi gott om utrymme och kan enkelt hålla avstånd till varandra.

Det här gör vi nu:

Skyltar om 10-metersregeln och max antal personer som får vistas i lokalerna sätts upp.

Max antal deltagare på gruppträningsklasser och kurser sänks för att leva upp till de nya restriktionerna.

RENGÖRING & HANDSPRIT

Alla mattor, maskiner och redskap rengörs noggrant efter varje träning.

Engångs-pappershanddukar och rengöringsspray finns för rengöring av redskap, mattor och maskiner.

Handsprit finns utplacerade i studion för dig att använda före och efter träning.

Lokalerna städas som vanligt omsorgsfullt med antibakteriella medel av vårt städ-team varje kväll, rengöringen inkluderar hela studion inklusive toaletter, duschar, omklädningsrum och skåp, kontors- och träningsytor, lounge, golv och speglar.

ÅTGÄRDER FÖR GRUPPTRÄNING OCH PERSONLIG TRÄNING

Vi reducerar antal platser på klasser till max 10 deltagare.

Vi erbjuder dig som är Klubbmedlem träningsvideos i din Wondr wall.

Vi erbjuder dig som är Gruppträningsmedlem GT Online-klasser via Zoom.

Vi erbjuder dig som PT-kund möjlighet att träna PT Online.

ÅTGÄRDER FÖR KURSER, WORKSHOPS & EVENTS

Vi reducerar antal platser på våra kurser, workshops och events.

Vi erbjuder möjlighet att delta Online på vissa kurser, workshops och events.

I enlighet med våra rutiner och Folkhälsomyndighetens rekommendationer ber vi dig att följa dessa punkter för att hjälpa till att begränsa smittspridningen.

VI BER DIG

Alltid stanna hemma om du känner du dig sjuk med symtom som snuva, hosta eller feber.

Att hålla avstånd före, under och efter din träning samt att fortsatt följa våra rutiner

Tvätta händerna med tvål och varmt vatten i minst 20 sekunder, före och efter träning.

Rengöra pilates/yogamatta, maskiner och redskap efter varje träningstillfälle

Du har möjlighet att komma ombytt direkt till din träning och hänga av dig ytterkläder och skor vid entrén istället för att gå via omklädningsrum om du önskar.

Ta med egen pilates/yogamatta om du önskar det.

TEAM PILATES COMPLETE

Vi säkerställer att alla mattor, maskiner och redskap rengörs noggrant efter varje träning.

Vi ser till att pappershanddukar fylls på och byts ut varje dag.

Extrainköpt handsprit finns utplacerade i studion för dig att använda före och efter träning.

Lokalerna städas som vanligt omsorgsfullt med antibakteriella medel av vårt städ-team varje kväll, rengöringen inkluderar hela studion inklusive toaletter, duschar, omklädningsrum och skåp, kontors- och träningsytor, lounge, golv och speglar.

Team Pilates Complete minskar ”hands-on”-assistering

Julschema & öppettider

Från och med torsdag den 23 december till och med söndag den 9 januari har vi ett reducerat julschema. 

Stängda dagar

24 -27 december

30 dec – 2 januari

6 januari

Tips! Du som är klubbmedlem på Pilates Complete har alltid tillgång till gratis träningsvideos med Team Pilates Complete i din wondr wall, helt utan kostnad! Där finns både matwork och propsklasser, vissa längre andra kortare. Passa på att nyttja de fria klasserna i jul och nyår!

 

Foto: Vegafoto