Januarikampanj 2020

JANUARIKAMPANJ GRUPPTRÄNING

Teckna Gruppträning 12 månader (649 kr/mån) eller Årskort ( 7320 kr) och få Klubbmedlemskap på köpet (värde 995 kr).

Erbjudandet gäller 2020-01-12 tom 2020-01-31 och gäller endast nya medlemmar. Erbjudandet är personligt och kan ej överlåtas till annan person eller kombineras med andra erbjudanden eller kampanjer.

Kampanjen tecknas på BLI MEDLEM

Specialerbjudande på Öppet Hus! Få Klubbmedlemskap och 1 PT-tillfälle på köpet.

Besök oss på Öppet Hus imorgon söndag 12 januari 12-16 och ta del av vårt specialerbjudande denna dag!

ÖPPET HUS SPECIALERBJUDANDE!
Teckna Gruppträning 12 månader (649 kr/mån) eller Årskort ( 7320 kr) och få Klubbmedlemskap samt 1 PT-tillfälle på köpet (värde 1960 kr).

Erbjudandet gäller endast 2020-01-12  och kan endast tecknas på Öppet Hus 12-16. Specialerbjudandet gäller endast nya medlemmar. Erbjudandet är personligt och kan ej överlåtas till annan person eller kombineras med andra erbjudanden.

 

JANUARIKAMPANJ GRUPPTRÄNING
Teckna Gruppträning 12 månader (649 kr/mån) eller Årskort ( 7320 kr) och få Klubbmedlemskap på köpet (värde 995 kr).

Erbjudandet gäller 2020-01-12 tom 2020-01-31 och gäller endast nya medlemmar. Erbjudandet är personligt och kan ej överlåtas till annan person eller kombineras med andra erbjudanden eller kampanjer.

Kampanjen tecknas på BLI MEDLEM

 

Lär dig använda du din energi till det du vill. Workshop 19/1.

Välkommen till en halv dags workshop i livs-energins tecken tillsammans med Maria Espe den 19 januari. Energi är enligt henne vår tids hårdvaluta, Vem vill inte uppleva mer energi i livet…

Tillsammans utforskar vi livets energiskapande områden och livets kanske mer energi-kostsamma områden. Vi kommer att vända och vrida på dessa områden för energi är komplext och det intressanta är vilka olika synvinklar det finns på dessa områden. Kanske handlar det inte alltid och VAD vi gör utan HUR vi gör…

Alla människor är olika och har olika perspektiv, inte bättre eller inte sämre utan bara helt neutralt olika. Vad är det egentligen som skapar energi i våra liv och hur kan vi påverka vår egen energinivå och höja den eller behålla den? Detta är frågor som jag brinner för och fullkomligt älskar att dyka ner i… Jag hoppas att jag får göra det tillsammans med dig.

Det här är en WorkShop som vi kommer att skapa tillsammans. Min drivkraft är att få tillföra värde till dig och ditt liv…Vilket värde du tar med dig är helt individuellt beroende på vem du är och vad ditt behov är. Det gör det spännande för mig att jobba med just dig.

Ser fram emot att få starta 2020 tillsammans med dig i energins tecken! / Maria

 

Om Maria:

Vi Människor behöver stöd i att se att vi äger våra liv, våra val, vår hälsa och vår utveckling fullt ut. Hur hamnar vi i det kortsiktigt istället för det långsiktiga? Varför gör inte människor som de säger att de vill göra? Vad händer längs vägen?… Det är idag min passion, att få stödja människor på sin livsväg. Det är så spännande att få lära mig mer om och av alla människor jag möter oavsett sammanhang.

Att utvecklas inifrån och ut – är nyckeln till att leva det liv du längtar efter. All utveckling börjar med dig själv – att lära dig att se situationer utifrån ett perspektiv som stärker dig.

Vad som driver mig: Att tillföra värde till andra människors liv!
Mina Motton: ”Kan man så ska man” & ”Den som skrattar mest vinner!”

Datum: Söndag 19 januari 2020
Tid: 09.00-12.00
Pris: 895 kr
Kursledare: Maria Espe

Bokning: https://www.pilatescomplete.se/workshops/energi-var-tid-hardvaluta/

 

Nu är bokningen öppen för våra gratis prova på-klasser!

Prova på pilates

Vi kickstartar det nya året med gratis Prova på-klasser och Öppet hus!

Varmt välkommen till oss på Pilates Complete! Hos oss kan du träna den mest kvalitativa pilatesträningen i Göteborg med variationsrik gruppträning, personlig träning och spännande kurser.

Vi erbjuder gratis gruppträningsklasser 7-12 januari för dig som inte tränat hos oss tidigare och som är nyfiken på våra pilates,garuda, yoga och barreklasser! Passa på och prova våra variationsrika och inspirerande klasser med högsta kvalité!

Här kan du läsa mer om våra olika gruppträningsklasser.

Prova på-klasser:

Tisdag 7 januari Yoga kl. 18.15

Onsdag 8 januari Garuda kl.12.00 samt Reformer kl.19.30

Torsdag 9 januari Barre kl.17.00

Fredag 10 januari props kl.17.30

Lördag 11 januari Complete kl.12.15

Söndag 12 januari Reformer kl.12.15, Boll/ rulle kl.13.15, Matwork kl.14.15, Reformer Boost kl.15.15

Boka prova på-klasserna och registrera dig på vår bokningssida och välj PROVA

 

 

Missa inte heller vårt Öppet Hus söndag den 12 januari kl. 12-16 då du kan provträna ytterligare pilatesklasser och testa pilatesmaskinerna i vår PT-studio samt träffa Team Pilates Complete med instruktörer, personliga tränare, kursledare och terapeuter.

 

Gott Nytt År!

En glittrande nyår med en sprakande feststämning, bubblande känslor och en gnistrande nystart önskar vi DIG!

Vi ses på andra sidan – redo för att möta pilatesåret 2020 med ett leende.

/Linda & Jasmin tillsammans med hela Team Pilates Complete

Prova på vecka och Öppet Hus 7-12 januari 2020

Prova på pilates

Vi bjuder in dig till gratis prova på-klasser under v.2 den 7-12 januari. Kom och prova pilates matwork, pilates med redskap, reformer, yoga, garuda och barre. Gratis gruppträningsklasser för dig som inte tränat hos oss tidigare och som är nyfiken på våra variationsrika och inspirerande klasser med högsta kvalité!

Alla klasser för prova-på-veckan bokas genom vår hemsida.

Missa inte heller vårt Öppet Hus söndag den 12 januari kl. 12-16 då du kan provträna ytterligare pilatesklasser och träffa Team Pilates Complete med instruktörer, personliga tränare, kursledare och terapeuter samt provträna i våra pilatesmaskiner i PT-studion och teckna medlemskap.

Save the date och planera in din träningsstart för 2020 tillsammans med oss!

God Jul

Stort tack för året som gått och de upplevelser vi har fått dela med dig! Vi önskar dig en God Jul och ett Gott Nytt År och ser fram emot att ses igen 2020.

Med värme, glitter och ljus, Linda & Jasmin med hela Team Pilates Complete

Tack för pilatesåret 2019

Vi är nu mitt inne i årets sista månad och som vanligt har året swishat förbi. Året på Pilates Complete har varit fyllt med många givande träningstillfällen, inspirerande och lärorika workshops, kurser och härliga event.

Förutom all fantastisk träning vi njutit av, har vi också dansat modern dans, övat på att tala med en stadig och trygg röst, lärt oss allt om våra fötter, kämpat i kampen MOT psykisk ohälsa och FÖR organdonation. Vi har lärt oss att binda blomsterbuketter och varför superfood är så bra för kroppen, tränat mindfulness med våra ungdomar och värderat våra saker med Peder Lamm. Vi har provat dansant och svettig POP pilates, utmanande John Garey reformer, flödande Garuda Yoga, vässat löptekniken genom pilates, stått upp och ner på våra händer, känt oss viktlösa i yogagungan, fått mjölksyra i benen under jumpboardklassen och vågat balansera på den stora pilatesbollen. Vi har tränat inomhus och utomhus och till och med tränat med ett glas bubbel i handen.

Vi hoppas att ni liksom vi känner att året varit givande på många olika sätt och att det givit såväl fysiskt som mentalt välbefinnande. Vi vill rikta ett stort och varmt tack till alla er som besökt Pilates Complete och till alla er som på ett eller annat sätt tränat/lyssnat till våra föreläsningar, event och företagsarrangemang ute i landet under året.

Vår förhoppning är att år 2020 ska bjuda på minst lika många nya och energigivande träningsupplevelser och inspirerande event och att vi fortsättningsvis får dela dem med dig!

Vi önskar dig ett ljuvligt slut på december månad och hoppas att du hinner få in en eller två wow- och/eller aha-upplevelser till innan årets slut!

Kicka igång 2020 med Pilates Power Up den 5 januari

Kicka igång det nya året och tänd din glöd med en härlig, lekfull och energigivande pilatesklass med vår gästtränare Alina Arcari. På denna 90 minuters eventklass boostar du kropp och knopp med en skön mix av varierande pilatesövningar på matta och med redskap. Klassen är öppen såväl för dig som är nybörjare som inbiten pilatesnörd. Läs mer här och boka din nyårsboost!

Öppettider i jul

Fram till söndag 22 december håller vi öppet som vanligt. Därefter gäller julschema mellan 23 december tom 12 januari 2020.

Stängda dagar är 24-26 december samt 31 december, 1 och 6 januari.

Planera din pilatesträning på bästa sätt!

Under julhelgerna är många bortresta, är du kvar i stan har du en fin möjlighet att få mer hjälp och feedback än vanligt från oss tränare då det inte är lika många tränande kunder samtidigt. Passa på att fråga oss allt du undrar och inte hunnit med under hösten.

Vi finns här för dig!