Standing. Hanging. Landing. – Yoga med Milla Floryd 1 november

yogawings

Välkommen på tre flygande yogaklasser under samma dag tillsammans med Milla!

Välj om du vill delta på 1, 2 eller alla 3. Deltar du på alla tre klasser får du en halvdagsworkshop som tar dig igenom flödande balanser, lekfulla kombinationer och avslappnande vilopositioner. Klasserna passar alla, både totala rookies och supervana utövare.

 

1:a klassen 09:00 Standing.

Stående positioner i eller med yogagungan. En flödande klass som aktiverar balansmuskulatur och benstyrka.

2:a klassen 10:15 Hanging. 

Positioner hängande i gungan. En lekfullklass som utmanar rumsuppfattning och koordinationsförmåga.

3:e klassen 11:30 Landning. 

Restorativa avspänningspositioner där vi använder yogagungan, golvet och gravitationen för att slappna av och vila.

 

Pris:

1 klass 350kr

2 klasser 600kr

3 klasser 700kr

 

Datum: Söndag 1 november
Tid: 09.00-12.30
Pris: 700 kr för alla 3 klasser. ( Pris om du deltar på klass 1: 350kr, klass 1+2 : 600kr, klass 1+2+3: 700kr)
Lärare: Milla Floryd

Anmälan är bindande och återbetalas endast vid uppvisande av läkarintyg.

Bokning:

Om du är klubbmedlem på Pilates Complete bokar du din plats i din wondr wall, om du inte är klubbmedlem bokar du din plats HÄR!

 

Varmt välkommen!

 

Foto: Vegafoto

Vi tar pilates-pulsen på Marianne

Idag delar vi klubbmedlem Mariannes svar på våra pilatesfrågor. Hon berättar bland annat om hur Pilates Completes tränare har lyckats behålla hennes entusiasm och att hon längtar till varje träningstillfälle på studion!

Namn               Marianne van der Eijken

Ålder                53 år

Yrke                  Relocation Consultant på KEY Relocation

Familj               man och tre barn.

 

Hur länge har du tränat pilates?
Jag började träna PIlates förra året i oktober.

 

Hur många gånger i veckan tränar du?
Jag tränar i snitt 3 till 4 gånger i veckan. Fördelen men Pilates Complete är att man kan träna hur mycket man vill och att klasserna är olika vid varje tillfälle.

 

Vad var det som gjorde att du började med pilates?
Jag hade blivit trött på att gå till gymmet och ville hitta en träning som inspirerar mig och är bra för kroppen. Vill få en bättre hållning och mer styrka i min bål.

 

Hur började du? Klasser, PT, kurs, Online?
Jag har bara följt klasserna. Jag försöker att testa så många och så olika klasser som möjligt så att man inte bara få flexibilitet men också styrka och lite kondition.

 

Vilka är dina favoritklasser?
I början var det Complete och reformer boost men nu är det reformer 2, props och fortfarande Complete.

 

Varför tränar du pilates?
Jag hade aldrig tränat Pilates innan och ville testa något nytt. Normalt blir jag snabbt trött på en träning och sluter hel och hållet. Ni på Pilates Complete har lyckas behålla min entusiasm och jag ser verkligen fram emot varenda träning. Samtidigt har jag aldrig varit så tränad som nu.

 

Vilken skillnad har du märkt efter att du börjat träna pilates? Man tränar hela kroppen med pilates, inte bara de stora muskelgrupperna men också de små vilket resulterar i en bättre balans och styrka i kroppen. Man bygger upp styrka i alla korpens delar. Jag känner en enorm skillnad efter första året. Snart kommer jag få årsuppföljningen och då hoppas jag att få nya mål att träna för.

 

Tränar du något mer än pilates?
 På sommaren spelar jag mycket golf, sen cyklar jag och går mycket.

 

Vad tycker du är det bästa med pilates?
Att man tränar hela kroppen och att träningen är så varierande att man aldrig tröttnar på det. Att man tränar båda styrka, kondition och flexibilitet.

 

Har du många vänner/familj som också tränar pilates?
Min syster i Nederländerna har tränat Pilates i många år. Hon har alltid pratat om hur bra hon känner sig med sin Pilates träning.

 

Vad anser du vara skillnaden mellan pilates och annan träning du utövat/utövar?
Eftersom man tränar efter hur kroppen känner just den dagen ta men hand om sin kropp och ser man till att man inte få onödiga skador. Med golfen är det en väldig ensidig träning och då är Pilates en bra komplement att träna upp flexibiliteten och styrkan i hela kroppen.

Har du något mål med din pilatesträning?
Mitt mål är att fortsätta träna mycket Pilates och bli bättre att utföra övningarna för varje gång jag gör dem.  Jag kan se att jag blir stärkare och få bättre balans och med detta har mindre risk att få skador.

 

Vill du tillägga något om träningen, teamet, studion eller något annat?
Det fantastiska med Pilates är att alla kan göra det ung som äldre. Teamet på Pilates complete är extrem engagerade och kompetenta. De finns en väldigt positiv anda som känns direkt när man kommer in och sen självaste lokalerna är helt fantastiska.

 

Är det något du saknar i pilatesträningen?
Egentlig inte men om det skulle vara något skulle jag önska mig lite flera konditionspass.

 

Om du skulle rekommendera pilates till någon som är tveksam. Vad skulle du säga för att få dem att börja?
Jag skulle säga att de måste testa det, det finns så mycket att välja på. Sen vet jag att de kommer vara fast efter det.

 

Stort tack Marianne!

 

Höstens eventklasser – BOOST!

Under hösten bjuder vi på en ny serie inspirerande eventklasser under temat “BOOST” med våra tränare. Dessa klasser är skapade för att ge dig en härlig energikick, ny kraft och en shot av endorfiner när höstmörkret faller på. Boost your system! Movement is our medicine!

PHIT Reformer
PHIT – Pilates High Intensity Training på reformern. Bered dig på en högintensiv, brännande och svettig klass på reformermaskinen. Orsi tar dig igenom atletiska och utmanande pilatesövningar som stärker dig på djupet. Passar dig som dig som tränar mycket och vill boosta kroppen på ett nytt och kreativt sätt.

Datum: onsdag 30 september
Tid: 19.30-20.30
Tränare: Orsolya Deesy
Pris: 350 kr
Bokning: Om du är klubbmedlem bokar du din plats via din wondr wall, är du inte klubbmedlem hos oss bokar du din plats här!

Halloween POP Pilates Party
Fira in Halloween med oss på Pilates Complete! Miray bjuder in till en fasansfullt rolig, intensiv och koreograferad mattbaserad pilatesklass med Halloween-tema. Med ett flödande tempo kommer du att röra dig i takt till musiken och bli ruggigt stärkt och tonad i hela kroppen.
POP Pilates är en kusligt kul, lekfull och koreograferad träning till popmusik som definitivt gör dig sugen på mer och mer och mer…Kom i din bästa Halloweenkostym (om du vill) eller ta bara med ditt skelett och gör dig redo att skrämma slag på kroppen!

Datum: fredag 30 oktober
Tid: 17.30-18.30
Tränare: Miray Solkiran
Pris: 350 kr
Bokning: Om du är klubbmedlem bokar du din plats via din wondr wall, är du inte klubbmedlem hos oss bokar du din plats här!

PHIT Matwork
PHIT – Pilates High Intensity Training på mattan. Intensivt, effektivt och svettigt. Emma tar dig genom en mattbaserad pilatesklass med fokus på core, säte och ben. Styrka och kondition i härliga intervaller. Get Pilates fit!

Datum: onsdag 18 november
Tid: 19.30-20.30
Tränare: Emma Cowan
Pris: 350 kr
Bokning: Om du är klubbmedlem bokar du din plats via din wondr wall, är du inte klubbmedlem hos oss bokar du din plats här!

Glow in the dark POP Pilates Party

21 december är den kortaste och mörkaste dagen på hela året. Mota mörkret tillsammans med oss genom att komma och träna med Miray på vårt POP pilatesparty och glittra som en stjärna i mörkret.
POP Pilates är koreograferad mattbaserad pilatesträning till popmusik. En lekfull och energigivande träning som känns som en dans på pilatesmattan! Klä dig i vita träningskläder och du kommer garanterat att känna dig glad, svettig och skina som den vackraste diamanten under klassen.

Datum: måndag 21 december
Tid: 19.30-20.30
Tränare: Miray Solkiran
Pris: 350 kr
Bokning:Om du är klubbmedlem bokar du din plats via din wondr wall, är du inte klubbmedlem hos oss bokar du din plats här!

 

Foto: Vegafoto

Uppdaterad information – detta gör vi just nu Covid-19

Idag delar vi med oss av vår uppdaterade information kring vilka åtgärder vi på Pilates Complete vidtar i dagsläget med anledning av COVID-19. 

Vi följer fortsatt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och aktuell information.
Alla medlemskap löper på med gällande medlemsvillkor.

Detta gör vi just nu:

 • Vi behåller det förändrade upplägget på Complete-klasserna. I stället för cirkelträning har alla deltagare en egen station med matta och redskap,
 • Vi behåller ett färre antal deltagare på Reformer boost-klasserna, max 10 personer. Alla deltagare har en egen station med matta och reformer.
 • Vi har i dagsläget mellan 8-15 personer som max/ klass/kurs/workshop.
 • Vi erbjuder fortsatt fasta utomhusklasser kallade Outdoor. Dessa klasser undervisas utomhus oavsett väder. Kläder och skor efter väder medtages.
 • När vädret tillåter och tränaren anser det lämpligt hålls även övriga gruppträningsklasser utomhus.
 • Team Pilates Complete undervisar verbalt och minimerar ”hands-on” korrigering

 

 • Team Pilates Complete säkerställer att alla mattor, maskiner och redskap rengörs noggrant efter varje PT-träning.
 • Lokalerna städas som vanligt omsorgsfullt med antibakteriella medel av vårt städ-team varje kväll, rengöringen inkluderar hela studion inklusive toaletter, duschar, omklädningsrum och skåp, kontors- och träningsytor, lounge, golv och speglar. Handsprit finns utplacerat i studion. Alla handdukar byts ut minst en gång varje dag.

 

 Detta behöver vi din hjälp med:

 

 • Tvätta händerna med tvål och varmt vatten före och efter träning.
 • Håll avstånd till dina träningskompisar både under träning samt vid framtagning och undanplockning av mattor och redskap.
 • Rengör matta, maskin och redskap efter varje klass & PT Grouptillfälle Sprayflaskor och rena handdukar eller torkpapper finns i utplacerat.
 • Stanna hemma om du känner du dig sjuk eller har symptom som feber, hosta eller snuva. Vänta minst två dygn efter att du blivit frisk innan du tränar igen.
 • Ta med dig extra överdragskläder och skor för utomhusträning.

Kom ihåg! Din träning hjälper dig att möta hösten med bättre motståndskraft! Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar.

Friska hälsningar, Jasmin & Linda tillsammans med hela Team Pilates Complete

 

Foto: Vegafoto

Co- Contraction Concept – TECHNIQUE event class

Learn how to engage several muscles (agonist and antagonist) simultaneously!

To move well, your body needs to be able to control some parts of itself, while it moves other parts. The understanding of the co-contraction concept will help you work more efficiently on stabilisation and strengthening of joints. In this class you will improve your body awareness and learn more about movement patterns.

Datum: torsdag 15 oktober
Tid: 17.00-18.00
Tränare: Natalia Ersöz
Pris: 350 kr

Foto: Vegafoto

Föreläsning med Ulrica Norberg 25 september

Äntligen kommer Ulrica Norberg till oss!
Vi är otroligt glada och stolta över att presentera att Ulrica kommer att finnas på Pilates Complete Fredag den 25 september.
Under en hel dag har du möjlighet att lära dig mer om din andning både genom en workshop kl. 13-16.30 och genom en föreläsning kl. 16.45 – 18.00.

VARMT VÄLKOMMEN!

Ulrica Norberg står med fötterna stadigt på jorden efter att ha genomlevt stora utmaningar vilka hon valt att använda som energi och erfarenhet till att vässa sin nyfikenhet och kunskapsinhämtning i olika riktningar, för att nu stå med fötterna både i vetenskap och andlighet. Som journalist och yogalärare väver hon samman vetande, utforskande, accepterande och att uppleva, vilket hon menar är det enda sanna för att komma vidare i livet. Nu kommer hon till Pilates Complete för att dela med sig av visdom, vetenskaplig forskning och praktisk träning för att vässa våra inre muskler att bli mer stabila. Så vi kan leva, Mer i närvaro och hög hälsa.

För ett medvetet liv, krävs en närvaroökning i varje andetag. Andningen är bryggan mellan vårt fysiska och psykiska jag samt det element som gör det möjligt för kroppen, själen och sinnet att förenas i en helhet. Yogans filosofi menar att det är i pausen mellan två andetag som vi kan komma i kontakt med vår intelligens och vårt medvetande. Att det är i mellanrummet alla svaren finns, kontakt kan skapas, sammanhang formas. Och genom att öka pausernas längd får vi mer utrymme att reflektera och tänka efter.

På den här föreläsningen får du möta Ulrica Norberg, författare, yogalärare och andningstränare som har studerat andningens kraft i snart 30 år.

I hennes bok ANDAS -Livet händer mellan två andetag, berättar hon om denna inre superkraft vi vet alldeles för lite om men som vi bär runt på. Redo att utforskas och tränas upp. Välkommen till dessa tillfällen där du kan koppla upp dig på kraften i ditt nervsystem, öka din cirkulationskraft samt få tillgång till en mängd kloka verktyg för att stärka dig själv inifrån och ut.

FÖRELÄSNING STARK BALANS Fredag 25 september 

16.45-18.00 Föreläsning Stark Balans–. Föreläsning om att stärka sin hälsa inifrån och ut. Ulrica pratar om vikten av andning samt om varför vandring är det mest välgörande för hela människan.

Bubbel och mingel på terassen. Ulrica signerar sina böcker ANDAS och NOMAD för dig som vill köpa ett exemplar eller redan har köpt hennes böcker.
Datum: Fredag 25 september
Tid: 16.45-18.00
Pris: 650 kr (För både Föreläsning och Workshop 1200 kr)
Kursledare: Ulrica Norberg

PHIT Reformer – eventklass för dig som tränar mycket!

PHIT – Pilates High Intensity Training på reformern den 30/9, en eventklass som kommer att göra dig förvånad!

Förvånad över hur jobbigt, svettigt och tungt det kan vara att träna pilates på refromer. Känner du dig vältränad och längtar efter en tuffare pilatesträning? Då är denna klass för dig! Locka med dig dina träningskompisar från gymet och förbered er på en högintensiv, brännande och svettig klass!

Orsi tar dig igenom atletiska och utmanande pilatesövningar som stärker dig på djupet. Passar dig som dig som tränar mycket och vill boosta kroppen på ett nytt och kreativt sätt.

Eventklassen är öppen för alla, inget klubbmedlemskap krävs.

Datum: onsdag 30 september
Tid: 19.30-20.30
Tränare: Orsolya Deesy
Pris: 350 kr
Bokning: Om du är klubbmedlem bokar du din plats via din wondr wall, är du inte klubbmedlem hos oss bokar du din plats här!

 

Foto: Vegafoto

Din inre superkraft Workshop med Ulrica Norberg 25 september

Äntligen kommer Ulrica Norberg till oss!
Vi är otroligt glada och stolta över att presentera att Ulrica kommer att finnas på Pilates Complete Fredag den 25 september.
Under en hel dag har du möjlighet att lära dig mer om din andning både genom en workshop kl. 13-16.30 och genom en föreläsning kl. 16.45 – 18.00.

VARMT VÄLKOMMEN!

Ulrica Norberg står med fötterna stadigt på jorden efter att ha genomlevt stora utmaningar vilka hon valt att använda som energi och erfarenhet till att vässa sin nyfikenhet och kunskapsinhämtning i olika riktningar, för att nu stå med fötterna både i vetenskap och andlighet. Som journalist och yogalärare väver hon samman vetande, utforskande, accepterande och att uppleva, vilket hon menar är det enda sanna för att komma vidare i livet. Nu kommer hon till Pilates Complete för att dela med sig av visdom, vetenskaplig forskning och praktisk träning för att vässa våra inre muskler att bli mer stabila. Så vi kan leva, Mer i närvaro och hög hälsa.

För ett medvetet liv, krävs en närvaroökning i varje andetag. Andningen är bryggan mellan vårt fysiska och psykiska jag samt det element som gör det möjligt för kroppen, själen och sinnet att förenas i en helhet. Yogans filosofi menar att det är i pausen mellan två andetag som vi kan komma i kontakt med vår intelligens och vårt medvetande. Att det är i mellanrummet alla svaren finns, kontakt kan skapas, sammanhang formas. Och genom att öka pausernas längd får vi mer utrymme att reflektera och tänka efter.

Du får möta Ulrica Norberg, författare, yogalärare och andningstränare som har studerat andningens kraft i snart 30 år.

I hennes bok ANDAS -Livet händer mellan två andetag, berättar hon om denna inre superkraft vi vet alldeles för lite om men som vi bär runt på. Redo att utforskas och tränas upp. Välkommen till dessa tillfällen där du kan koppla upp dig på kraften i ditt nervsystem, öka din cirkulationskraft samt få tillgång till en mängd kloka verktyg för att stärka dig själv inifrån och ut.

 

WORKSHOP ANDNINGENS INTELLIGENS 25 SEPTEMBER 13.00-16.30

13.00-14.30 Andningens kraft Teori och praktik

14.30- 14.45 Fika

14.45-16.30 Din Inre Superkraft Hur du stärker och vårdar den. Teori och praktik.

 

Datum: Fredag 25 september
Tid: 13.00-16.30
Pris: 900 kr (För både Föreläsning och Workshop 1200 kr)
Kursledare: Ulrica Norberg

Månadens medlemsevent – BASIpilates med Natalia

Pilates Complete bjuder på nytt in till månadens medlemsevent  – BASIpilates med Natalia

Precis som inom yogan finns det inom pilatesträningen mängder av olika pilatesskolor, utbildningsorgan och metoder som bygger vidare på den klassiska pilatesen som skapades av Joseph H. Pilates.

I september bjuder vi på nytt in till en BASI Pilates® -klass med Natalia. BASI Pilates® är precis som STOTT PILATES en världsledande Pilates-utbildningsakademi med ett rykte för innovation, engagemang och akademisk expertis. BASI står för Body Arts and Science International. Same, same but different!

Till skillnad från andra pilatesutbildningar, separerar inte BASI sina utbildning i olika kurser eller moduler, istället följer de ett Block System® för att klassificera och kombinera alla de hundratals pilatesövningar som finns i den klassiska Pilates-repertoaren.

Varmt välkommen till en djupdykande pilatesupplevelse!

Datum: Söndag 27 september

Tid: 13:15 – 14:10

Pris: 0 kr
När du tecknar medlemskap hos oss blir du klubbmedlem. Som klubbmedlem får du ta del av en mängd unika förmåner som inspirerande medlemsevent varje månad, rabatterade priser på våra kurser och workshops samt fina erbjudanden hos våra samarbetspartners.

Bokning: Boka enkelt din plats i din Wondr-wall

 

Foto: Vegafoto

IDAG är sista dagen på vår Jubileumsauktion!

Idag är sista dagen på Pilates Complete Jubileumsauktion!
En auktion fylld med exklusiva och unika happenings med tema hälsa, träning och kreativa upplevelser som du inte hittar i vårt ordinarie utbud. Med start idag den 31 augusti kan du buda hem årets roligaste och mest speciella upplevelse!

Jubileumsauktionen kommer att ske på Tradera mellan den 31 augusti-14 september där du går in och lägger ditt bud på den eller de upplevelser som du är intresserad av. Den som lagt det högsta budet vinner upplevelsen och är också med och stödjer välgörande ändamål då hälften av intäkterna går till organisationen Läkare utan gränsersom hjälper dem som behöver det mest- oavsett vem, oavsett var, oavsett varför.

Här hittar du alla Jubileumsaktiviteter som du kan buda på:

“Garudayoga goes Royal”

– Garudayoga till levande musik i slottsmiljö

Överraska ditt sällskap med en träningsupplevelse utöver det vanliga. Tillsammans får ni njuta av en flödande klass med inspiration från garuda, yoga och pilates i vacker slottsmiljö på anrika Bjertorp Slott. Änglalika och klingande toner förhöjer upplevelsen och atmosfären.

 Välgörande träning, levande musik och smakfull slottsfika i magnifik miljö – en storstilad upplevelse ni sent kommer att glömma!

 UTROPSPRIS: 10 000 kr

Detta ingår:

Antal deltagare: Aktiviteten passar för mellan 5 – 25 deltagare. Max 25 deltagare. Perfekt som happening med vännerna, kickoff för kollegorna, privat sällskap eller kreativt företagsarrangemang.

Datum & giltighetstid: Aktiviteten genomförs en vardag under hösten/vintern 2020. Datum bokas i samråd med Pilates Complete efter avslutad auktion. Alla jubileumsauktions-aktiviteter är giltiga och bokningsbara tom 2020-12-31.

Övrig information:  Yogamattor och träningsredskap tillhandahålls av Pilates Complete. Alla aktiviteter är giltiga och kan nyttjas tom 2020-12-31. Aktiviteterna kan inte bytas eller ändras. Resa till Bjertorps slott ingår ej, utan arrangeras på egen hand av köparen. Förmånligt paketpris för övernattning på Bjertorps slott erbjuds alla deltagare efter beslutat datum. För frågor och mer information kontakta: info@pilatescomplete.se

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

“A Healthier You”

–  Hälsocoaching, kostrådgivning och hjälp att organisera ditt skafferi

Med detta paket optimerar du din hälsa! Med hjälp av vår hälsocoach och kostrådgivare får du expertishjälp med dina kostvanor och hälsostatus i from av kostrådgivningstillfällen och kostprogram. I paketet ingår även organisation av ditt skafferi samt hjälp med inköp av nyttiga basvaror för en hälsosammare livsstil. En klockren investering i dig själv!

UTROPSPRIS: 5 000 kr

Detta ingår:

 • 3  ggr kostrådgivning med personlig hälsoplan med näringsanalys, måltidsschema och recept med  kostrådgivare från Team Pilates Complete
 • Tillgång till kostdagbok och onlineprogrammet Nutrition Data
 •  1 tillfälle rådgivning och coachning med organisation av ditt skafferi
 • 1 tillfälle rådgivning och coachning med inköp av nya hälsoprodukter

Antal deltagare: Aktiviteten passar för 1 st hushåll. Perfekt för dig, din partner eller din familj. Max. 4 deltagare.

Datum & giltighetstid: Aktiviteten genomförs under hösten/vintern 2020. Datum bokas i samråd med Pilates Complete efter avslutad auktion. Alla jubileumsauktions-aktiviteter är giltiga och bokningsbara tom 2020-12-31.

Övrig information: Alla aktiviteter är giltiga och kan nyttjas tom 2020-12-31. Aktiviteterna kan inte bytas eller ändras. För frågor och mer information kontakta: info@pilatescomplete.se

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

“Drömkalaset!”

– Barnkalas, pilateslek och ansiktsmålning på Pilates Complete!

Drömkalaset! Överraska ditt barn med ett superroligt födelsedagskalas! Ballonger och serpentiner förvandlar Pilates Completes stora studio till en skojig kalasoas där barnen får hänga med på busig pilateslek och fantasifull ansiktsmålning. Vi dukar upp med popcorn, glass & saft till alla barnen och självklart ingår den obligatoriska godispåsen! Hipp hipp Hurraaaaa!!!!!

UTROPSPRIS: 4 000 kr

Detta ingår:

Antal deltagare: Aktiviteten passar för mellan 5 – 10 barn. Max 10 barn.

Datum & giltighetstid: Aktiviteten genomförs under hösten/vintern 2020. Datum bokas i samråd med Pilates Complete efter avslutad auktion. Alla jubileumsauktions-aktiviteter är giltiga och bokningsbara tom 2020-12-31.

Övrig information: Pilates Complete tillhandahåller lokal samt utrustning till  pilateslek samt ansiktsmålning. Alla aktiviteter är giltiga och kan nyttjas tom 2020-12-31. Aktiviteterna kan inte bytas eller ändras. För frågor och mer information kontakta: info@pilatescomplete.se

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

“Pilates Healthy Treat”

– Reformerklass, föreläsning och brunch för dig och dina vänner! 

REFORM YOUR BODY INSIDE & OUT! Bästa hälsohappeningen i höst för dig och dina vänner! Starta med en stärkande och uppbyggande klass i den trendigt populära pilatesmaskinen REFORMER hos oss på Pilates Complete. Efter träningen tar Erica Palmcrantz Aziz med er på en föreläsning in i Raw Foodens och hälsans värld. Alla kan hitta sitt sätt att leva med raw food! Go raw – your way!
Ni avslutar er hälsodag med en näringsgivande och ljuvligt välsmakande brunch på Happy M Kitchen – Simply healthy and delicious!


UTROPSPRIS:
10 000 kr

Detta ingår:

 • 60 min träningspass i pilatesmaskinen Reformer med tränare från Team Pilates Complete, på Pilates Complete, Göteborg.
 • 45 min föreläsning med Erica Palmcrantz Aziz om hur du kan bjuda in raw food i ditt liv och om varför det är viktigt att boosta din tarm, ditt immunförsvar genom mat och dryck som är fylld med näring.
 • Smakprover från Rawfoodbyerica.
 • Brunchsittning till alla deltagare på Happy M Kitchen/ Happy Me, Göteborg.

Antal deltagare: Aktiviteten passar 5-10 deltagare. Max 10 deltagare.

Datum & giltighetstid: Aktiviteten genomförs under hösten/vintern 2020. Datum och tider bokas i samråd med Pilates Complete efter avslutad auktion. Alla jubileumsauktions-aktiviteter är giltiga och bokningsbara tom 2020-12-31.

Övrig information: Pilates Complete tillhandahåller reformer och träningsredskap. Alla aktiviteter är giltiga och kan nyttjas tom 2020-12-31. Aktiviteterna kan inte bytas eller ändras.
För frågor och mer information kontakta: info@pilatescomplete.se

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

“Wake up call & Morning moves”

– Onlineväckning med 15 minuters morgonträning och stretch

Ge dig själv eller någon du tycker om bästa starten på dagen!
En tränare från Team Pilates Complete väcker dig varje morgon med positiv pepp, och 15 minuters morgonträning online. Du som budar hem denna pilatesaktivitet har världens bästa möjlighet att skapa en ny morgonrutin för en framgångsrik dag.
Den perfekta kickstarten när vintermörkret kommer!

UTROPSPRIS: 3 000 kr

Detta ingår:

 • 5 dagars väckning genom mobil som ex Facetime/Zoom/Skype
 • 15 minuters morgonstretch med tränare från Team Pilates Complete

Antal deltagare: Aktiviteten passar 1- 2 deltagare. Perfekt present till dig själv, din partner eller en person du bryr dig mycket om och som du vet behöver hjälp att komma igång när höstmörkret kommer.

Datum & giltighetstid: Aktiviteten genomförs under hösten/vintern 2020. Datum och tider bokas i samråd med Pilates Complete efter avslutad auktion. Alla jubileumsauktions-aktiviteter är giltiga och bokningsbara tom 2020-12-31.

Övrig information: Alla aktiviteter är giltiga och kan nyttjas tom 2020-12-31. Aktiviteterna kan inte bytas eller ändras. För frågor och mer information kontakta: info@pilatescomplete.se

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

“Pilates in da Club”

– Pilatesträning i discomiljö för upp till 30 personer

Kamma hem den glittrigaste pilatesupplevelsen någonsin! Du och ditt utvalda sällskap på upp till 30 personer får skina som stjärnor i bästa Beyonceanda! Detta är en upplevelse ni sent kommer att glömma. Er tränare leder er igenom en förkoreograferad, fartfylld och rolig klass till glädjefylld partymusik under discokulans sken. All lights on you! 

UTROPSPRIS: 10 000 kr

Detta ingår:

Antal deltagare: Aktiviteten passar för mellan 15 – 30 deltagare. Max 30 deltagare.  Perfekt som kickoff eller afterwork för kollegorna, privat sällskap eller kreativt företagsarrangemang.

Datum & giltighetstid: Aktiviteten genomförs under hösten/vintern 2020. Datum bokas i samråd med Pilates Complete efter avslutad auktion. Alla jubileumsauktions-aktiviteter är giltiga och bokningsbara tom 2020-12-31.

Övrig information: Pilates Complete tillhandahåller mattor och träningsredskap. Alla aktiviteter är giltiga och kan nyttjas tom 2020-12-31. Aktiviteterna kan inte bytas eller ändras.
För frågor och mer information kontakta: info@pilatescomplete.se

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

“Proseccopilates”

– Pilatesklass med bubbel i glaset för tjejgänget

Överraska gänget med Prosecco-pilates på nästa tjejträff! Vår tränare leder er igenom ett bubblande pilatespass med glimten i ögat. Med pärlande prosecco i glaset övar ni balansträning, sippar en smutt, tränar på en roll up, svalkar strupen, kör några squats och så vidare…Bubbel & babbel finns det alltid på tjejträffen, men detta kommer definitivt ta er date till nya höjder!

UTROPSPRIS: 8 000 kr

Detta ingår:

 • 60 min träningspass med tränare från Team Pilates Complete
 • Prosecco till alla deltagare.
 • Du väljer om ni vill genomföra aktiviteten på Pilates Complete, Kastellgatan 1 i Göteborg eller om ni vill att tränaren kommer till er.

Antal deltagare: Aktiviteten passar för mellan 5 – 15 deltagare. Max 15 deltagare om aktiviteten genomförs på Pilates Complete. Beroende på annan vald plats upp till max. 20 deltagare. Perfekt aktivitet på möhippan, som afterwork, födelsedags- eller högtidsfirande men kanske allra bästa på tjejträffen.

Datum & giltighetstid: Aktiviteten genomförs under hösten/vintern 2020. Datum bokas i samråd med Pilates Complete efter avslutad auktion. Alla jubileumsauktions-aktiviteter är giltiga och bokningsbara tom 2020-12-31.

Övrig information: Pilates Complete tillhandahåller mattor och träningsredskap. Alla aktiviteter är giltiga och kan nyttjas tom 2020-12-31. Aktiviteterna kan inte bytas eller ändras. Om aktiviteten genomförs på annan plats än Pilates Complete gäller max. 1 h resa från centrala Göteborg.
För frågor och mer information kontakta: info@pilatescomplete.se

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

“Pilates and Golf experience”

– Pilatesuppvärmning, golfpro-coach och green fee

Pilates + Golf = sant!

Buda hem bästa starten på din golfrunda för dig och dina vänner! Vi värmer upp er med specialanpassad pilatesträning för golfspel. Med golfklubban som träningsredskap får ni ett effektivt och mobiliserande program som gör er redo för snabba svingar med driv i höften.

Därefter tar Sandra Carlborg, 5-faldig världsmästarinna i Long Drive, över och drillar er i spelstrategi samt delar med sig av sina erfarenheter från proffstouren. Hon följer med några hål på banan där hon lär er hålla rätt fokus och ger er sina bästa tips för långa drives.  ”Långt & rakt är bättre än kort & snett” / Sandra

 UTROPSPRIS: 9 000 kr

Detta ingår:

Antal deltagare: Aktiviteten passar 2-4 deltagare. Max 4 deltagare.

Datum & giltighetstid: Aktiviteten genomförs under hösten 2020. Datum och tider bokas i samråd med Pilates Complete efter avslutad auktion. Alla jubileumsauktions-aktiviteter är giltiga och bokningsbara tom 2020-12-31.

Övrig information: Sandra har även spelat som proffsgolfare 10 på Europatouren, Sydafrikanska och Svenska Touren i vanlig golf. När hon inte tävlar världen över älskar hon att underhålla i Golfens Rock N Roll, Long Drive och inspirera golfare att slå långt och rakt.

Alla aktiviteter är giltiga och kan nyttjas tom 2020-12-31. Aktiviteterna kan inte bytas eller ändras. För frågor och mer information kontakta: info@pilatescomplete.se

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

“Spread your Yogawings”

– Personlig Träning i Yogagunga och lyxigt Flying Yoga-kit

Fly high and feel free! En riktig egoboost är detta svävande paket där du under en timma coachas i den fantastiska yogagungan. Utforska hur träning i gungan lekfullt utvecklar balans, rumsuppfattning och koordination samtidigt som kroppen avlastas och stärks av luftelementet.

Utöver får du ett komplett Flying Yoga-kit med egen yogagunga, yogamatta ,träningskläder och flaska. Med FLYOGA-manualen som också ingår kan du fortsätta flyga på egen hand. En högt flygande dröm som blir verklighet!

UTROPSPRIS: 3 000 kr

Detta ingår:

Antal deltagare: Aktiviteten är giltigt för 1 person. Max. 1 deltagare.

Datum & giltighetstid: Aktiviteten genomförs under hösten/vintern 2020. Datum bokas i samråd med Pilates Complete efter avslutad auktion. Alla jubileumsauktions-aktiviteter är giltiga och bokningsbara tom 2020-12-31.

Övrig information: Pilates Complete tillhandahåller matta samt yogagunga. Alla aktiviteter är giltiga och kan nyttjas tom 2020-12-31. Aktiviteterna kan inte bytas eller ändras. För frågor och mer information kontakta: info@pilatescomplete.se

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

“Officepilates” 

 – Kontorsträning för dig och dina medarbetare

Bjud in dina arbetskollegor, anställda eller styrelsegruppen till en privat OFFICE PILATES-klass! Vi kommer till din arbetsplats och leder er igenom ett välgörande och energigivande pass med fokus på att släppa anspänning och stelhet i nacke, axlar, rygg och höfter. En kontorsstol och ett gott humör är allt som behövs!

I samband med eventet får ni tillgång till online-material så att ni även framåt kan ge er själva en stärkande REEBOOST under arbetsdagen.

 UTROPSPRIS: 10 000 kr

Detta ingår:

 • 15 min presentation av pilatesteknikens grunder och främsta fördelar med tränare från Team Pilates Complete.
 • 45 minuters sittande pilatesträning anpassad för kontorsarbete.
 • Onlinematerial med instruktioner till alla deltagare för fortsatt egenträning.

Antal deltagare: Aktiviteten passar för sällskap från 2 personer och uppåt beroende på plats online eller irl.

Datum & giltighetstid: Aktiviteten genomförs en vardag under hösten/vintern 2020. Datum bokas i samråd med Pilates Complete efter avslutad auktion. Alla jubileumsauktions-aktiviteter är giltiga och bokningsbara tom 2020-12-31.

Övrig information: Alla aktiviteter är giltiga och kan nyttjas tom 2020-12-31. Aktiviteterna kan inte bytas eller ändras. Aktiviteten kan genomföras max. 1 h resa från centrala Göteborg. För frågor och mer information kontakta: info@pilatescomplete.se

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..