Sommarerbjudande!

Ge dig själv den bästa sommarpresenten och säkra upp din träning för resten av 2019!

Just nu har vi ett fint sommarerbjudande för dig som vill träna pilates, garuda, yoga och barre  i en av världens vackraste studios.

Sommarerbjudande: 

Teckna medlemskap samt gruppträning från 1 augusti tom 31 december för 3995 kr ( värde 4720 kr).

Erbjudande gäller tom 2019-07-10 och går ej att kombinera med andra erbjudanden. Medlemskap samt Gruppträning 5 månader gäller 2019-08-01 – 2019-12-31.

Är du redan medlem hos oss?

Medlemserbjudande:

Teckna enbart gruppträning för augusti tom december för 3000 kr ( värde 3725 kr).

Erbjudande gäller tom 2019-07-10 och går ej att kombinera med andra erbjudanden. Gruppträning 5 månader gäller 2019-08-01 – 2019-12-31.

Teckna din träning HÄR!

Reformern är en underbar pilatesmaskin som tränar hela kroppen!

Många intygar att detta är verklighet – en ljuvlig känsla infinner sig i hela kroppen efter att man tränat reformer-pilates. Det är ingen överdrift att säga att reformermaskinen är en av de störta anledningarna till att pilatesträningen är så populär idag! under vecka 27 erbjuder vi en tredagars sommarkurs i reformern, inga förkunskaper krävs, bara nyfikenhet och en vilja att träna smart och effektivt.

Reformerträning passar lika bra för nybörjare som vana utövare, lika bra för yogis som pilatesälskare. Du ligger, sitter, står på knä och står upp i reformern när du tränar vilket gör att du hela tiden utmanar kroppen på olika sätt. Reformer ger dig en balanserad träning där rörlighet och styrka tränas likvärdigt med teknik och balans. Den hjälper till att trigga rätt muskulatur och träningspassen går att variera i oändlighet. Let’s rock the reformer!

Dag 1 Reformer Props

Lekfull och grundande klass på reformern där småredskap som Fitnesscircle och Maple pole adderas till övningarna för att utmana din stabilitet, styrka och uthållighet.

Dag 2 Reformer Flow

Flödande och mer utmanande klass där övningarna vävs ihop till längre sekvenser på reformern. Du rör dig från liggande till sittande och sedan vidare in stående positioner som fokuserar på balans och smidighet.

Dag 3 Reformer Boost

Fartfylld och pulshöjande klass där hopp på jumpboarden varvas med grundläggande styrkeövningar på mattan och med redskapen Halo och Pilatesboll. En riktig genomkörare för hela kroppen

OBS! VI HAR 1 PLATS KVAR!!!

Kursledare är Jasmin SalhiLinda Ahlgren och Orsolya Deesy

Datum: v-27, må-ons 1-3 juli kl.18.00-19.15

Pris: 1500 kr

Bokning: Fyll i formuläret HÄR!

 

Foto: Vegafoto

Fartfylld pilates till kända filmlåtar – “Eye of the tiger”

Vem vill inte dansa som de gör i filmen flashdance och träna till de bästa hitsen från 80-och 90-talet? Nu har du chansen!

Under vecka 28 bjuder vi in till en tredagars pilateskurs som syftar mer till att du ska ha roligt och njuta av din träning än något annat! POP Pilates är en energigivande version av pilates där varje klass är koreograferad till popmusik. Med ett flödande tempo tas du igenom en intensiv mattbaserad klass på ett roligt och dansant sätt.

POP Pilates passar lika bra för nybörjare som vana utövare, lika bra för yogis som pilatesälskare. Inga förkunskaper krävs.

Dag 1 POP Paradise

Låt oss fira in sommaren med POP Pilates! På första kurstillfället kommer du att bjudas på en härlig pilatesklass och genomkörare av hela kroppen till sköna rytmer och en känsla av tropisk sommar.

Dag 2 POP Movie theme

Energigivande och fartfylld pilatesklass till några av de mest kända filmlåtarna. Du kommer att känna dig stark, smidig och svettig.  P.S. “Eye of Tiger” kommer absolut finnas med i spellistan!

Dag 3 POP Throwback

Denna POP pilatesklass kommer att ta dig tillbaka i tiden med de bästa hitsen ifrån 80 och 90-talet. En superrolig glädjebringande klass som stärker och tonar hela kroppen.

Kursledare: Miray Solkiran

Datum: v. 28, må-ons 8-10 juli kl.17.00-18.15

Pris: 1500 kr

Bokning: Fyll i formuläret HÄR!

Att sväva fritt, tyngdlös och bara andas…

Det är något magiskt med att flyga på sommarkvällarna, det kommer att förändra dig. På denna kurs får du prova dina vingar och träna flygande yoga i i yogagungan som ger nya perspektiv då positionerna sker i alla riktningar. Yogawings passar lika bra för nybörjare som van utövare, lika bra för yogis som pilatesälskare. Inga förkunskaper krävs.

Dag 1 Flying low

Måndagskvällen flyger vi lågt, nära golvet och utforskar gravitationen nära. Positionerna är avslappnande och återställande. Andetaget långsamt, mjukt och djupt.

Dag 2 Flying high

Tisdagskvällen lättar kroppen helt från golvet och flyger. Vi utforskar luftelementet och rumsuppfattningen. Du kommer att utföra moment som inte är vardagliga.

Dag 3 Flying flow

Onsdagskvällen är vigd till flow. Mjukt, följsamt flöde som utmanar dig precis där du är så att dina vingar växer sig vida, starka och trygga. Kvällen avslutas stillsamt och lågt, nära golvet, nära mamma jord.

 

Kursledare: Milla Floryd

Datum 15-17 juli kl.19.15-20.30

Pris: 1500 kr

Bokning: anmalan@pilatescomplete.se

3 dagar bara för dig! – Välj vår sommarkurs i meditation

På denna morgonkurs får du prova på olika meditationstekniker för medveten närvaro, avslappning, en vänligare relation till dig själv och för att att hantera känslor på ett mer konstruktivt sätt. Ta semester från tankarna och lämna alla måsten bakom dig. Vare sig du är ledig eller jobbar så kan dessa tre dagar göra både dig och livet lite behagligare.

Meditation passar lika bra för nybörjare som van utövare, lika bra för yogis som pilatesälskare. Inga förkunskaper krävs.

Dag 1 Djupavslappning och fokus

På första tillfället får du utforska ett avslappnat fokus i motsats till den ansträngda koncentrationen. Vi startar från grunden med konsten att släppa taget och använda andetaget för att släppa ut mental och fysisk överskottsenergi. Ett behagligt pass som ger återhämtning.

Dag 2 Lite kärlek är jag faktiskt värd

Detta tillfälle ägnas åt att träna upp förmågan att generera en kärleksfull vänlighet inom dig själv och utveckla medkänsla med oss själva och andra utan att bli överväldigade av lidande.

Dag 3 Lämna en del av ditt känslomässiga bagage

Sista kurstillfället fokuseras på tekniker för att arbeta med känslor i kroppen.Vi medvetandegör, accepterar, undersöker med en kvalité av vänlighet och vem vet, kanske vi landar i en lite rymligare öppen medvetenhet.

Kursledare: Pål Dobrin

Datum: v.26 ons-fre 26-28 juni kl.07.00-08-15

Pris: 1500 kr

Bokning: Fyll i formuläret HÄR!

 

 

Foto: Vegafoto

Månadens medlemsevent: Prosecco-pilates!

Sista veckan innan midsommarfesten och längtan efter semester är som allra starkast. NU passar vi på att ses, mingla och njuta av ett glas bubbel på Pilates Completes terrasser. Sommar, sol och en Prosecco-pilatesklass- bättre än så blir det inte!

Vad kan passa bättre på månadens medlemsevent än just detta?! Vi bubblar och svettas och babblar och tränar och balanserar tillsammans. Med ett glittrande glas i handen övar vi balansträning, sippar en smutt, tränar på en roll up, svalkar strupen, kör några squats och så vidare…. Efter träningen bjuder vi på lättare tilltugg.

Datum: Onsdag 19 juni

Tid: 18.00-20.00. Vi startar med en klass ledd av Jasmin & Linda kl. 18-19, därefter minglar vi tillsammans kl. 19-20.

Boka dig HÄR! & gör dig redo för många skratt, skojig träning och superfin samvaro.

Varmt välkommen!

Internationella Pilatesdagen

Idag firas internationella pilatesdagen världen över! Vi firar med ett härligt pilatesquiz i våra Insta stories @pilatescomplete på Instagram.

Var med och tävla om fina vinster! Gruppträning 1 månad eller 1 PT-tillfälle!

Om du vill dela din pilatespractice med oss idag så tagga gärna #pilatescomplete och #internationellapilatesdagen så att vi kan följa dig!

Helgdagar i vår & sommar

Pilates Complete har stängt alla helgdagar och vissa klämdagar. Dessa är våra stängda dagar i vår och sommar:

Kristi himmel: 30-31 maj

Nationaldagen: 6 juni

Midsommar: 21-22 juni

Sommar: 22 juli-4 augusti (v. 31 & v. 32)

Foto: Vegafoto

GLAD PÅSK!

Nu är studion stängd i några dagar och vi firar påsk med nära och kära! Vi i Team Pilates Complete önskar er en riktigt fin påskhelg och hoppas att ni får många fina påskägg. På tisdag den 23e april öppnar vi igen med full kraft och energi.

Vill du träna pilates med oss under påskdagarna så vill vi tipsa dig om att  du kan träna med oss på Yogobe.

Vi är stolta över att vara en del av Yogobe-teamet där vi erbjuder videos med pilatesteknik och övningar på matta och redskap som ex. flexband, boll, foamroller och wobblies. Utöver detta finner du även specialanpassade pilatesprogram för ex. ryggproblem, pre och postnatal pilatesträning och skräddarsydda program för löpare och golfare. Om du inte ännu provat Yogobe, så bjuder vi dig på en fri prova på- månad. Använd koden PILATESCOMPLETE30 när du skapar ditt konto på Yogobe.com så får du 30 dagar helt gratis och utan bindningstid.
Du kan även följa vårt träningsprogram ”Pilates – styrka inifrån och ut” där du under 4 veckor blir coachad och tar del av pilatesteknik, träningstips och rekommendationer på träningsvideos. Upplägget är att du får lära dig grunderna i pilatestekniken vecka 1, bygga inre stabilitet och styrka vecka 2, öka din rörlighet vecka 3 och utmana hela kroppen vecka 4. Träningen utförs både på mattan och med redskap.

 

 

Nu tränar vi ute!

Utomhusträningen på Pilates Complete är nu i full gång. Våra unika terrasser nyttjas till max under vår – och sommarhalvåret. Ingen annanstans kan du träna pilates på det här kompletta sättet! Fullt utrustade klasser under klarblå himmel, reformers och redskap plockas ut i friska luften och vi njuter extra mycket av vår träning vid det grönskande Skansberget från och med nu.

Ta med dig överdragskläder, solskydd och solglasögon om du vet att du brukar vara frusen eller behöver skydda dig från solen.

När solen skiner är det ingen tvekan, då tränar vi ute. Även vid lite kyligare luft och molnigare väder sker träningen ofta utomhus. Din tränare avgör när klassen utförs ute på någon av våra terrasser.

Utomhus får vi dubbel effekt av pilatesträningen. Frisk luft och naturens påverkan går inte att värja sig från. Efter en timmes lunchträning på terrassen kan vi garantera att du kommer tillbaka till jobbet tusen gånger piggare än dina kollegor som suttit inne i lunchrummet och druckit kaffe!

 

Foto: Vegafoto