Stabilize med Khristine 27 feb

Den 27 februari arrangerar vi en eventklass i Pilates anpassad till den nutida stadsmänniskan. Vad betyder det då? Jo, modernare, smartare och mer anpassningsbar träning till det vardagsliv vi lever idag. Fokus på det vi behöver just nu, nämligen motsatsrörelser till de stillasittande och framåthukade positioner som de flesta av oss spenderar många timmar i.

Redskapet Halo ger dig större stabiliseringsutmaningar och motiverar dig att gradvis nå de övningar du hittills enbart drömt om.

Med eller utan boll – träningen anpassas så att den blir enklare eller svårare beroende på vad just Du behöver.

En klass, mängder av varianter.

Khristine tar dig dit!

Datum: 27 februari

Tid: Kl. 19.15

Pris: 350 kr

Bokning: HÄR!

 

Foto: Vegafoto

Vi bjuder in till två gratis föreläsningar om Pilates

Pilates Complete bjuder in till två gratis föreläsningar där ägarna och grundarna till studion; Jasmin Salhi & Linda Ahlgren berättar om pilatesteknikens historia, grundprinciperna man tränar efter, fördelarna med träningsformen och varför du borde använda mer pilates i din egen träning.

Syftet med föreläsningarna är att sprida kunskap om modern pilatesträning och sticka hål på myter kring träningsformen. Några av pilatesträningens främsta fördelar är att det är en säker och effektiv träning som balanserar upp kroppens styrka och smidighet. Vill du veta mer?

Varmt välkommen till en utav två gratisföreläsningar den här våren:

Datum: Torsdag den 5 mars eller Måndag den 18 maj

Tid: k.l 17.15 – 18.00

Plats: Pilates Complete, vån 2, Kastellgatan 1

Bokning: Boka din plats HÄR!

Glossy leggings & Callie Jacket

Ge dig själv en lyxig uppdatering av din träningsgarderob med Filippa K! Deras Soft Sport collection är en perfekt kombination mellan bekvämlighet och funktion, lyx och stil. 

This season Filippa K has mixed a kahki colour pallet with metallics, burnt rose and their usual staples of black and grey. With a mix of luxuriously soft cashmere, seamless pieces and athleisure there is something for everyone both in and out of practice.

Which piece is your favourite?

Du vet väl att Du som är Klubbmedlem alltid har en Pilates Complete-rabatt när du handlar i vår shop på Kastellgatan 1 eller i Heroicas webshop?!

PT with your Valentine <3<3<3

Ge din vän eller älskade det du innerst inne önskar att du fick av honom/henne!

Köp 1 PT Valentine-tillfälle ( 965kr ) och träna tillsammans i pilatesmaskinerna. Ni får tid tillsammans på ett sätt som ni båda två mår riktigt bra utav och som ni kan njuta av länge. Vi lovar att ge er ett extra kärleksfullt träningsupplägg!

PT Valentine-erbjudandet för två personer är 55 minuter långt, tecknas och betalas i wondr eller genom hemsidan: https://www.pilatescomplete.se/bli-medlem/ under PT och är giltigt för köp tom 2020-02-14.

PT Valentine-tillfället kan nyttjas som ett gemensamt träningstillfälle till och med den 15 mars 2020 och bokas in via anmalan@pilatescomplete.se .

Pilatespussar från Team Pilates Complete & Kärlekskramar från hela Korsettfabriken !!!

Månadens medlemsevent – Sockerutställning & föreläsning 22 februari

Pilates Complete bjuder in till månadens medlemsevent i Februari “Att förstå belöningssystem”.

Vår tränare Joanna Domańska Hedbrandh arbetar även som kostrådgivare under namnet Daily Health Coach. På månadens medlemsevent kommer hon att bjuda på föreläsningen  “Att förstå belöningssystem” och också presentera en sockerutställning.

Du kommer att få en inblick i hjärnans belöningssystem och förstå varför det kan vara så svårt att säga nej till söta livsmedel samt vilka risker som tillkommer med en hög konsumtion av sockrigt söta livsmedel.

Kom gärna en stund innan föreläsningen börjar för att titta på sockerutställningen. Hur många sockerbitar tror du exempelvis att en apelsin eller ett glas mjölk innehåller? Joanna kommer att ge dig flera sockersöta ögonöppnare!

Datum: Lördag 22 februari
Tid: 12:30- 13:30
Pris: 0 kr
Som klubbmedlem får du ta del av en mängd unika förmåner som inspirerande medlemsevent varje månad, rabatterade priser på våra kurser och workshops samt fina erbjudanden hos våra samarbetspartners

Bokning: HÄR!

Stabilize – Eventklass 27 februari

Stabilize – Ny eventklass!

Vi kallar dem för “The four pillarz of Pilatez”. Stabilize, Balanze, Energize, Mobilize. Zon för zon, klass för klass ger vi dig fyra varianter av dynamisk pilates med fyra olika tränare under våren 2020.

Först ut är Khristine Achacoso med Stabilize – en eventklass i Pilates anpassad till den nutida stadsmänniskan.

Redskapet Halo ger dig större stabiliseringsutmaningar och motiverar dig att gradvis nå de övningar du hittills enbart drömt om. Med eller utan boll – träningen anpassas så att den blir enklare eller svårare beroende på vad just Du behöver. En klass, mängder av varianter.

Datum: Torsdag 27 februari
Tid: kl. 19.15, 55 minuter
Pris: 350 kr
Bokning: HÄR!

 

Övriga  “The four pillarz of Pilatez” -klasser i vår:

Datum, tema & tränare:

Onsdag 25/3 kl.18.15 Balanze med Jasmin Salhi ( Foamroller)

Onsdag 15/4 kl.17.00 Energize med Emma Cowan ( Bosu)

Onsdag 13/5 kl.18.15 Mobilize med Linda Ahlgren ( Bands )

Bokning: https://www.pilatescomplete.se/event/

 

Foto: Vegafoto

Antigravity 4-veckors kurs

Snart startar en ny yogawingskurs där du får du smaka på hur yogagungan lekfullt utvecklar balans, rumsuppfattning och koordination samtidigt som kroppen avlastas och stärks av luftelementet. Du kommer lära dig stående positioner, inverterade positioner, få öva dig på att slappna av och andas.

Allt i flygande form!

Kursstart: v. 9 Tisdag 25 februari kl.19.30
Antal kurstillfällen: 4 ggr á 75 minuter
Pris: 1500 kr
Kursledare: Milla Floryd

Det handlar inte alltid och VAD du gör utan snarare om HUR du gör det…

Få mer Energi – vår tids hårdvaluta! 

Varför är det ibland så svårt att få de förändringar man vill ska ske att verkligen hända? Det och mycket mer får du lära dig på den här föreläsningen med workshop-känsla.

Inspireras av Maria Espe och låt henne guida dig så att DINA mål och drömmar kommer dig lite närmare den här våren Det kanske låter lite flummigt, men vi lovar – det kan inte bli mer konkret än såhär.

Datum: Söndag 8 mars
Tid: kl. 09.00-12.00
Pris: 895 kr

Mer information och bokning: HÄR!

Årets härligaste träningsdag! 21 mars 2020

Wihooo! Äntligen börjar det närma sig! Du vet väl vad vi pratar om? Årets absolut härligaste träningsdag; Complete Moves!

Vem vill inte variera sin träning och bli utmanad? Denna träningsdag ger dig inspiration i tre rörelsetekniker som är nära besläktade – Pilates, Yoga och Garuda. I små grupper får du uppleva glädjefylld träning i en av världens vackraste studios. Boka din plats och träna, svettas och skratta tillsammans med Linda, Jasmin och Magnus.

Pilates  – Balance boost
Linda bjuder på en pulshöjande och balanserande klass med redskapet bosu. Du får träna pilates med snabba tempoväxlingar och inre stabilitet. Energi, fokus och svett i pannan.

Yoga  – Outdoor moves
Magnus blandar olika rörelsetekniker i denna utomhusklass. Du får träna på skiftande underlag som skapar variation och utmaning för din kropp. Det finns inget dåligt väder, det finns bara dåliga kläder.

Garuda – Reformer flow
Jasmin ger en stärkande reformerklass inspirerad av garudatekniken. Du får röra dig rytmiskt och flödande genom mjuka öppningar och stretchiga serier. En smidigare kropp och ett öppet sinne.

Datum: Lördag 21 mars
Tid: kl. 13.00-17.15
Pris: 1195 kr

Bokning: HÄR!

Fierce February på Pilates Complete!

Februari på Pilates Complete för med sig energigivande föreläsningar, matnyttigt medlemsevent i den hälsosamma kostens tecken och årets härligaste träningsdag för ökad inspiration och träningsglädje!

Vi höjer kunskapsnivåerna genom att lyssna på Joanna & Daily Health Coach.

Vi jobbar med vårt sinne, tränar på att ta eget ansvar för vår hälsa och våra resultat genom att lyssna på energisprutan Maria Espe.

Vi flyger högt tillsammans med Milla.

Vi tränar på att drivas av lust istället för förbud eller tvång.

Tillsammans lyfter vi taket på Korsettfabriken den här månaden med pilates-passionerade pt-sessioner och premiär för “The four Pillarz of Pilatez”. Visst låter det spännande?! Läs nyhetsbrevet för att få reda på allt som händer hos oss de närmaste veckorna.

Vi önskar Dig en riktigt Fierce February!!!