Sommarträna på Pilates Complete

Vi tipsar dig om sommarens träning på Pilates Complete!

Nu är sommaren snart här och vi har fyllt den med en massa härlig träning, event och inspiration! Här delar vi våra bästa tips för att du ska kunna bibehålla en god hälsosam livsstil och ett skönt välmående genom hela sommaren.

SOMMARKORT – Ta del av vårt sommar-erbjudande på gruppträning i juli och augusti!

För 1350 kr kan du delta obegränsat på gruppträningsklasser som pilates matwork, reformer, barre, props, complete mfl  i våra vackra och luftiga lokaler, utomhus på våra privata terrasser och online.

Sommarkort Gruppträning juli/augusti 1350 kr. Erbjudandet gäller obegränsad gruppträning i mån av plats under perioden 1-17 juli samt 1-31 augusti. Inget klubbmedlemskap ingår eller krävs för att ta del av erbjudandet. Medlemskapet avslutas 2022-08-31. Erbjudandet kan ej kombineras med andra GT-erbjudanden. Ett erbjudande per person. Du tecknar Sommarkort Gruppträning juli/augusti enkelt direkt på vår bokningssida.

PILATES COMPLETE SUMMERBOOST – tre dagars sommarkurser

Vi fyller återigen sommaren med våra populära tre dagars Summerboost – sommarkurser! Under juli och augusti kan du välja och vraka mellan massvis med olika kurser och teman i pilates, reformer, barre, yoga, gyrokinesis, pilates props mm.

Kolla in våra lekfulla, energigivande och roliga kurser som garanterat ger dig sommarens bästa inspirations-injektion!

Alla kurser går under 3 dagar och är 75 min. och kostar 1500 kr. Du behöver inte ha några förkunskaper eller tidigare erfarenhet av träningstekniken.

PILATES COMPLETE HELGWORKSHOPS

I sommar erbjuder vi också helgworkshops. Dessa workshops vänder sig både till dig som är nybörjare och nyfiken på pilates, yoga och närbesläktade träningstekniker men även till dig som tränat under en längre tid och som älskar träning och vill få ny inspiration.

  • Pure Pilates Matwork 9-10 juli – En renodlad pilatesworkshop där fokus ligger på mattbaserade klasser med endast kroppen som redskap. Här får du möjlighet att vässa din pilatesteknik och arbeta med pilatesövningar i ett flertal kroppspositioner.
  • Pilates Complete Workshop 6-7 augusti– En inspirerande och variationsrik pilatesworkshop där du får testa på att träna pilates på många olika sätt. Under workshopens två dagar får du träna med reformermaskinen + jumpboard samt ett flertal träningsredskap som flexband, barre, foamroller och toning balls. Dessutom utmanas du i både tempohöjande och fartfyllda intervaller liksom superfokuserad och precis balansträning.
  • Yoga Complete Workshop 21 augusti – en variationsrik yogaworkshop som rör sig mellan ytterligheterna från det dynamiska till det stillsamma. Workshopen är uppbyggd i tre delar som vi väver samman i ett transparent flöde. Vi skapar våra egna verktyg för att balansera den inre energin; chi eller prana som ger oss kraft inifrån och ut.

PERSONLIG TRÄNING I FRÅN BRYGGAN

För dig som vill träna själv erbjuder vi Personlig Träning både IRL på studion eller online – vad som passar dig bäst i sommar!

BOKA EN PRIVAT EVENTKLASS

Har du någon du vill fira lite extra, tipsar vi dig om att boka en egen eventklass i exempelvis någon av våra conceptklasser som flygande pilates, proseccopilates eller reformer boost. Dessa eventklasser passar perfekt för möhippan, 50 års-jubilaren, tjejgänget eller arbetsteamet som avslutning inför semestern.

 

Vi önskar dig en fin sommar!