Flygande yoga workshop med Milla Floryd

flygande yoga yogawings pilates complete

Flymania är workshopen för dig som vill praktisera flygande yoga i yogagungan, eller hammocken som den också kallas. Den 24 april tar Milla dig med på en tretimmars flygtur i arieal yoga där du utmanar balans, styrka, stabilitet och rumsuppfattning.

I yogagungan får du också tillfälle att mjukna genom både avlastande och nedvarvande moment. Tre klasser – tre teman.

09.00-09.45 Klass 1: Balansera– 45 min. Tillsammans med gungans upplyftande karaktär så undersöker vi aspekten av balans och styrka i kopplingen mellan luft och jord. På den här klassen får du utmana din kontakt med jorden och uppleva vad som händer när du provar att vara luftburen.

10.00-10.45 Klass 2: Flyga – 45 min. Efter att ha skapat bekantskap med yogagungan så flyger, svävar och hänger vi fritt i den. Vingarna breddas och självförtroendet med dem. På den här klassen övar vi på att lätta, sväva och landa.

11.00-12.00 Klass 3: Landa – 60 min: På den sista klassen landar vi mjukt tillbaka på jorden, men ändå svävande kvar lite i luftelementet, vaggade in i stillhet. Låt dig vaggas och gungas in i mjuk avspänning. Flyt iväg på ett moln och smält dagens intryck.

Datum: Söndag 24 april kl. 09.00-12.00
Pris: 900 kr
Lärare: Milla Floryd
Bokning: HÄR eller i din wondr wall