Bli medveten om och träna upp din andning med Linda 28 februari

Pranayama, percussive breath, viloandning och eldandning…. säkert har du hört orden men vet du vad de innebär? På den här eventklassen viger vi hela 55 min till andetaget och andningsträning.

På den här klassen får du lära dig mer om varför det är så bra att bli medveten om och öva sig på olika andningstekniker. Du får prova olika andningsövningar och Linda berättar också om hur du kan använda specifika övningar till det du behöver bäst i vardagen.

Andningen påverkar både vår fysiska och psykiska hälsa. Olika typer av andning kan ex. lugna ner oss när vi är stressade, få oss att piggna till när vi är trötta, göra oss mer fokuserade när vi har svårt att koncentrera oss eller kyla ner oss när vi är överhettade. Att andas medvetet är en av de enklaste vägarna till att må bättre.

Varmt välkommen.

Datum: Måndag 28 februari
Tid: 17.00 – 18.00
Tränare: Linda Ahlgren
Pris: 350 kr
Bokning: Boka din plats HÄR eller i din wondr wall