Sista dagen idag! att teckna träning till det 2021 års priser, i morgon höjer vi priserna!

Idag är det sista dagen som du kan teckna träning hos oss till de gamla priserna! I morgon, den 1 februari 2022 gör vi en prisjustering av våra tjänster. Som en av Sveriges ledande träningsstudios med ett dedikerat team som alltid strävar efter att ligga bland de främsta. Nu höjer vi priserna på all träning för att fortsatt kunna erbjuda samma höga kvalitet.

Besök vår hemsida för att investera i din hälsa och teckna din träning direkt eller hör av dig till oss om du har frågor kring din uppstart och vilken sorts träning du ska välja. Vi finns här för dig!

De nya priserna gäller from 2022-02-01. Vi ser fram emot ett friskt 2022 tillsammans med dig !

PRISLISTA 2022

Med vänlig hälsning,
Team Pilates Complete