Månadens medlemsevent – föreläsning med Paula Warfvinge 31 januari

paula warfvinge pilates complete

Varmt välkommen till månadens medlemsevent i januari! Vi befinner oss i en speciell tid. Med pandemi, restriktioner, arbete hemifrån och inställda nöjen kan det ibland kännas tungt för oss alla.

Många av oss har svårt att veta hur vi ska hantera de olika situationer som uppkommer och det är också oklart hur länge vi skall befinna oss i vad som vissa beskriver som en “pandemibubbla”. Relationer, arbete, ekonomi och framtidsplaner förändras. Hur ska vi ta oss framåt och hur ska vi tänka för att fortsatt kunna känna glädje även om det känns krångligt, tråkigt och långdraget. Hur hanterar man när kanske både man själv och ens närstående inte mår så jättebra?

På månadens medlemsevent har vi bjudit in Paula Warfvinge för att tala om just detta, hur vi kan må bra i den tid som är. Efter en kort introduktion av Linda föreläser Paula om vilka nycklar vi kan använda oss av. Hon ger råd och lyfter frågeställningar kring hur vi kan hitta glädjen och finna hopp i våra liv. Hon kommer även att prata om hur man kan gå vidare och hitta din väg till att leva livet fullt ut i den förändringens tid vi lever i.

Om Paula:

Paula beskriver sig själv som en naturlig, springande och kallbadande person som arbetar arbetar som samtalsterapeut och har individuella samtal och parsamtal. Paula har sin mottagning i centrala Göteborg men bedriver även samtalsterapi på telefon och digitalt. Hon har även Walk & Talk / Runtalk och Kalla bad-sessioner.

Varmt välkommen till månadens digitala medlemsevent!

Datum: 31 januari

Tid: 18.15-19.15

Plats: Online på zoom

För vem? Månadens medlemsevent är för dig som är Klubbmedlem på Pilates Complete. Alla medlemsevent är gratis.

Bokning: I din wondr wall