Välkommen på tre reformerworkouts med Jasmin & Linda den 30 januari 

Varmt välkommen till denna förmiddagsworkshop med tre kompletta workouts i reformermaskinen tillsammans med Jasmin & Linda! Med boxen, jumpboarden och carriage har vi skapat helt nya koreografier där vi kombinerar klassisk och modern pilates med konditionsträning och yogainspirerad rörlighetsträning.

En perfekt workshop för dig som vill testa variationsrikedomen i pilates, för dig som tränat mycket pilates men vill bli nyförälskad i tekniken eller för dig som tränat mycket annan träning och bara vill inspireras till en nystartunder några timmar. Varmt välkommen!

09.00-09.45 The box workout

Jasmin bjuder på en effektiv och balanserande klass där reformerboxen är fokusredskapet för både supportande och utmanande pilatesövningar i reformern. Du får en riktig genomkörare för såväl axlar och bål som för ben och säte.

10.00-10.45 The cardio workout 

Linda tar dig igenom en fartfylld och pulshöjande reformerklass. En klass med högre tempo och mer cardiobaserade övningar kombinerade med plyometrisk träning med jumpboarden. Energi och glädje till både knopp och kropp!

11.00-12.00 The flow workout

Tillsammans vägleder Jasmin och Linda dig igenom denna avslutande och mer restorativa klass med mjuka rörelsemoment. En reformerklass som fokuserar på mobilitet och återhämtning så att du kan fortsätta dagen i skön balans.

Datum: Söndag 30 januari
Tid: kl. 09.00-12.00
Pris: 900 kr
Tränare: Jasmin Salhi & Linda Ahlgren
Bokning: Boka din plats HÄR eller i din wondr wall.