Hör du till dem som känner dig spänd kring axlar och nacke lite väl ofta?

Biter du ihop och tänker att det blir nog bättre snart? “Pilates for strong and open shoulders” är eventklassen för dig som vill ta del av Natalias bästa övningar, tips och råd för att få en välplacerad skuldra, och med det få både starkare rygg och axlar och en fri känsla kring nacke och hals.

Många gånger beror spänningar kring axlar och nacke på att man behöver öva sig på att ta djupa andetag och bli starkare kring bål och skuldra. På 55 minuter få du handfasta tips kring hur du skall tänka i din vardag och lära dig effektiva övningar som du kan fortsätta jobba med hemma efter eventklassen. En perfekt start på året så att du kan arbeta, leva och träna med en skön känsla i hela kroppen!

Natalia om eventklassen:

“To reach the most optimal results of your workout, you need to remember about the postural lines throughout the body. Posture and alignment dictate your movement. During this class we will explore tiny but important elements of the posture which is most often forgotten during the practice, for example: wrist and elbow position, the position of the head and how the look effects your movement and tension.”

Datum: Torsdag 27 januari
Tid: kl. 18.15
Tränare: Natalia Ersöz
Pris: 350 kr
Bokning: Boka din plats HÄR eller i din wondr wall

 

Foto: Vegafoto