Kick off och företagsträning på Pilates Complete Göteborg

Vi håller dig och ditt företag friska med Pilates! Ni ökar produktiviteten, förbättrar trivselfaktorn och minskar sjukdagarna enkelt genom att investera i gemensam friskvård.

Fördelarna med att träna tillsammans på arbetstid är många. Träning inspirerar och motiverar alla medarbetare till att vara sitt bästa jag och prestera mer. Sammanhållningen i gruppen förbättras och viljan att arbeta mot ett gemensamt mål ökar.

Starta dagen med en gemensam morgonklass!

Kom till oss och träna tidig morgon innan arbetsdagen börjar. Allt visar på att de som tränar tidigt på dagen har en mer positiv inställning och är mer effektiva hela dagen.

Starta dagen med en pilatesklass i den fantastiska pilatesmaskinen reformer. Stärk upp och stretcha ut kroppen så att ni rör er smidigt hela dagen.

Avsluta veckan med en gemensam after work och en kvällsklass

Avsluta dagen eller veckan på bästa sätt med en gemensam pilatesklass. En rolig Afterwork-aktivitet med högsta kvalitet.

En lekfull och varierad Pilatesklass där ni tränar med både redskap, maskiner och den egna kroppen. Många skratt och nya träningsupplevelser utlovas.

Vi föreläser också om pilates, träning och hälsa för en hållbar karriär och ett njutbart liv. Boka en av våra kunniga tränare för att lyfta ert möte. Välj mellan att inspireras i våra vackra lokaler eller låt oss komma till er.

Passar det er bättre med en workshop? Låt ditt företag växa glädjefyllt och stabilt genom en, eller en serie workshops i pilates med Team PC. Få nya insikter och utvecklas kreativt tillsammans.

Hör av dig till oss om ni vill testa pilates som er aktivitet 2022.

Foto: Vegafoto