Sista-minuten-klappar & sista dagarna med Heroica i shoppen

Vill du unna dig själv något riktigt fint skall du passa på att shoppa träningskläder från Heroica hos oss nu eller senast under mellandagarna för efter nyår finns de tyvärr inte längre kvar hos oss. Passa därför på att fynda NU. De ger 30-50% på allt i shoppen!

Vi tackar Kate & Neil för fina år tillsammans och önskar dem stort lycka till med framtida projekt.

Har du inte hunnit fixa klapparna? Ta det lugnt, vi har samlat våra favoriter i vår lilla julshop och gjort det enkelt för dig att ge bort presenter som är välgörande inifrån och ut.

Vi har valt ut våra favoritpresenter som du kan unna dig själv eller den du håller kär i jul. Fint paketerade och färdiginslagna så att du kan lägga dem direkt under granen! Julshoppen är öppen när studion är öppen för klasser, kurser och personlig träning.

Vi håller vår julshopp öppen några dagar till så att du kan svänga förbi oss och köpa dina sista-minuten-julklappar till dina nära som redan har allt. Alla paket är fint inslagna och redo att ges bort!

Välkommen in till oss på våning 2 i Korsettfabriken, Kastellgatan 1 i Göteborg.