Reformer with wobblies, ring & then… relaaax……

Reformania är workshopen för dig som älskar att träna pilates i reformer och vill ha det lilla extra men passar också dig som är en äkta träningsfantast och som vill testa en rolig och effektiv träningsform.

Reformern är den mest populära pilatesmaskinen och älskas av träningsentusiaster världen över. Träningen är en kombination av styrka, uthållighet, kondition, balans och smidighet och utförs liggande, sittande, stående på Reformern. Emma och Miray kommer att guida dig igenom en svettig och lärorik förmiddag med många skratt!

09.00-09.45 Reformer with wobblies – Wake up!

På denna klass får du vakna till snabbt och leka med balanser på reformermaskinen i kombination med balanskuddarna wobblies. Du utmanar balanssinnet och tränar djup stabilisering av hela kroppen. Ingen kan sova sig igenom den här klassen!

10.00-10.45 Reformer with ring – Push it!

På denna klass bygger du upp ben-, bål- och armmuskler. Övningarna utmanar kroppen styrkemässigt med pilatesringen fitness circle i kombination med reformermaskinen. Insida lår, core och axlar kommerr definitivt att kännas efter den här klassen!

11.00-12.00 Reformer relax – Let go…

På denna klass fokuserar vi på flexibilitet och mjukhet. Flödande serier, öppnar upp och sträcker ut efter de två tidigare klasserna. Du får känna på en effektiv rörlighetsträning och guidas avslutningsvis igenom en dynamisk stretch och avslappning. Mmmmm…..

Datum: Söndag 19 december 09.00-12.00
Pris: 900 kr
Kursledare: Emma Cowan & Miray Solkiran

Bokning: Via hemsidan eller i din wondr wall

Anmälan är bindande och återbetalas endast vid uppvisande av läkarintyg.