Utbilda dig till pilatestränare

Pilates Complete Education erbjuder moderna pilates-tränarutbildningar med ett nytänkande undervisningssätt och en dynamisk vidareutveckling av den klassiska pilatesmetoden.

Våra utbildningar varvar praktiska och teoretiska delar och innehåller grundläggande pilatesteknik, en tydlig förklaringsmodell med omfattande rörelsebank och pedagogiska redskap så att du kan undervisa varierande och glädjefylld pilates som är tillgänglig för alla.

Den allra första PCE GRUND- utbildningen är genomförd och den första kullen PCE-tränare är nu ett steg närmare sin certifiering! Team Pilates Complete har precis påbörjat grundutbildningen och nästa PCE GRUND startar i mars 2022.

PCE GRUND passar dig som har ett starkt träningsintresse eller arbetar som lärare, instruktör eller coach inom träning och hälsa, och vill ta din undervisning och ditt instruktörskap till nästa nivå.