Prenatal pilates – reformer & barre

Bara för att man är gravid betyder det inte att man är sjuk eller att man inte kan träna – tvärtom! Kroppen tycker om att röra på sig även under dessa nio månader och pilatetsräningen är perfekt när kroppen förändras och behöver en medveten och effektiv träning!

Den 21 november har vi skapat en unik reformerklass med övningar som är specialanpassade till dig som är gravid. Pilates i reformermaskinen för dig som är gravid!

Den 4 december har vi tagit fram en riktigt grym barre-klass för dig som är gravid! Barre för gravida är stående pilatesträning vid balettstången med fokus på att träna upp ben och överkropp. Du får träna dig svettig till ljudet av pumpande musik som lyfter din energi och ger dig en glädjefull träningsupplevelse utöver den vanliga gravidträningen.

Varmt välkommen till oss för att träna tillsammans med oss!

 

Foto: Vegafoto