Flyg med oss på lördag!

På lördag den 20 november bjuder vi in till en pilatesworkshop med flygande inriktning. Precis som våra eventklasser är alla workshops specialinriktade och öppna för alla.

En workshop är en mix av ett träningsevent och ett utbildningstillfälle. På våra workshops får du både träna fysiskt men också lära dig grunderna eller fördjupa dina kunskaper beroende på vilken inriktning workshopen har.

Flying pilates  – Pilatesövningar i yogagungan 20 nov

På den här workshopen får du prova på svävande pilatesträning! Övningar från pilatesrepertoaren överförs till yogagungan och ger ett uppsluppet och vågat pilatesprogram. Medtag: lite envishet, lagom flytkraft och mycket glitter i ögonen!

Du får testa grundläggande övningar men på en helt ny nivå, vad sägs exempelvis om pendlande Shoulder bridges och svängande knee stretches? Heja dig som vågar hovra högt ovanför marken när du utför dina arm circles!

Kursen passar lika bra för nybörjare som vana utövare. Inga förkunskaper krävs.

Datum: Lördag 20 november kl. 12.15 – 13.45
Pris: 550 kr
Tränare: Miray Solkiran