Den här veckan startar höstens sista pilateskurser

Är du gravid eller har du nyligen blivit mamma? Är du senior i dina bästa år och vill testa pilates? Tränar du mycket och tycker att pilatesträning i maskinerna verkar intressant? Vi har pilateskurserna för dig!

Idag finns lika många pilatesinriktningar som yogastilar eller andra träningsformer. Pilates finns på alla stora träningsanläggningar, många elitsatsande sportklubbar egna pilatesstudios och atleter kompletterar sin idrottsträning med pilates både som prehab- och rehabilitetsträning.

Pilatesträningen kan varieras och riktas in till olika grupper på mängder av varierade sätt för att passa olika utövare. Träningsformen ger också olika resultat beroende på vilket programupplägg som skapas.

Vilken pilateskurs passar dig?

Gravidpilates? Reformer nybörjarkurs? Nybörjarkurs matwork? Seniorpilates? Reformer flow? Mammabebis? Gyrokinesis?

Vill du hellre gå på yogakurs? Det har vi också! Exempelvis Acroyoga och yogakurs med inriktning mot Inversions och främst handstående!

 

Foto: Vegafoto