Magic thursday 4 november

Centret, core eller “the powerhouse” som det kallas av många pilatestränare är ett samlingsnamn för musklerna i området mitt i kroppen – magen, bäckenbotten, ländryggen, höfterna, sätet och insida lår. Centret är utgångspunkten för alla rörelser i den klassiska pilatesen och är alltid aktivt för att utövaren skall ha kontroll över kroppen under träningen.

På torsdag den 4 november har Miray tagit fram en pilatesklass med The Magic circle, eller fitness circle som vi ofta kallar den. Ibland kallas redskapet bara för pilatesringen. Kärt barn har många namn. Ivasett vad redkspaet kallas så är det framtaget av Joseph Pilates för att tona och stärka “the power house” – mage, insida lår, säte och höfter.

Vi kallar dagen för eventklassen för Magic thursday för vi vet att du som genom ett trollslag kommer att finna dig i positioner där musklerna bränner, svetten lackar och bara trollkarlen från Oz kan rädda dig från morgondagens träningsvärk!

Kom och träna med Miray på Magic thursday och den här magiskt svarvande eventklassen!

 

Foto: Vegafoto