Nybörjarkurser för dig som vill lära dig acroyoga och handstående

Vill du också kunna klättra runt på din kompis fötter, stå på händer och lära dig mer om hur du kan bli akrobatisk och smidigt stark? Inga problem. Vi kan hjälpa dig med det!

Boris har undervisat just acroyoga och handstående i över 20 år och är expert på att hjälpa dig att ta dig vidare till nästa steg. Oavsett om du är total nybörjare eller ganska avancerad kommer du att lära dig mycket om både teknik och progresserande träning. Dessutom lovar vi att du kommer att ha mycket kul under tiden! Visst låter det skönt att ha avklarat det där nyårslöftet att kunna göra si eller så, börja med ditten eller datten innan året ens närmar sig sitt slut?!

Japp, just do it 😉

Acroyoga är för alla nivåer, du behöver ingen kompis eller kunna någonting. Vi har både kunskapen, träningsredskapen och inspirationen. Det enda du behöver göra eller kunna är att boka plats och våga komma!

Handstående från scratch, samma gäller här: Du behöver inte kunna ett dugg, bara ta modet till dig att dyka upp så sköter vi resten:)

Vill du hellre lära dig anti gravity massage och yogamassage? Nemas problemas där heller, kom till oss den 7 november då har vi workshop där du får lära dig just detta!