Flygande pilates & yoga! Visste du…

…. ger dig viiiingar! Nej, vi pratar inte om energidrycken, vi pratar om pilates & yoga som får dig att sväva ovanför marken och får dig att känna dig som en flygande superstar!!!

Visste du att du kan träna flygande på flera olika sätt hos oss? Flygande yoga i gunga, flygande yoga på en träningskompis fötter med akrobatisk inriktning, flygande acroyoga med terapeutisk inriktning och så flygande pilates såklart! Sikta mot stjärnorna och nå himlen – flyg högt med oss!

Flygande yoga med Milla på Halloween 31 oktober

09.00-09.45 Klass 1: Balance – 45 min. Utmana din kontakt med jorden och upplev vad som händer när du provar att vara luftburen.

10.00-10.45 Klass 2: Fly – 45 min. Bredda dina vingar och flyg! I den här klassen övar vi på att lätta, sväva och landa.

11.00-12.00 Klass 3: Restore – 60 min. Låt dig vaggas och gungas in i mjuk avspänning. Flyt iväg på ett moln och smält dagens intryck.

Flygande yoga som egenbehandling 7 november – Terapeutisk acroyoga med Boris

Tre timmar där vi hjälper varandra att varva ner, slappna av och hitta nuet. Det är en mer introspektiv, helande och inlyssnande del av acroyogan. På denna workshop fokuserar vi på antigravity-massage, yogamassage och flygande serier med syfte att släppa taget och ge varandra en skön egenbehandling.

Flygande acroyoga Kursstart 14 november med Boris

I AcroYoga tränar man tillsammans med andra och använder sin egen och varandras kroppsvikt för att hitta styrka, samordning och flexibilitet. Det är en blandning av yoga, akrobatik och helande konst som odlar förtroende, lekfullhet och gemenskap.

Flygande pilates 20 november med Miray

Övningar från pilatesrepertoaren överförs till yogagungan och ger ett uppsluppet och vågat pilatesprogram. Medtag: lite envishet, lagom flytkraft och mycket glitter i ögonen! Du får testa grundläggande övningar men på en helt ny nivå, vad sägs exempelvis om pendlande Shoulder bridges och svängande knee stretches? Heja dig som vågar hovra högt ovanför marken när du utför dina arm circles! Inga förkunskaper krävs.