Workshops, kurser och eventklasser för dig som vill få en “complete” träning!

Komplett har varit vårt starkaste ledord från starten 2010. Du som kommer till oss ska få en komplett träning, en komplett upplevelse och ett komplett bemötande. Upplägget med att vara specialiserade på vår kärnprodukt pilates och att komplettera pilatesträningen med närbesläktade tekniker är fortfarande sättet vi jobbar på. Efter tio år brinner vi på samma sätt för pilatesträningen och bredden den besitter, i sig själv är det en komplett metod med en enorm variationsrikedom, men kompletterad med andra tekniker är den oslagbar.

De kommande veckorna har vi ett flertal workshops, eventklasser och kurser som vi anser kompletterar varandra på ett ypperligt vis! Vi rekommenderar dig att delta på flera av dem för att få den där kompletta känslan i både, kropp, tanke och sinne. Allt hänger ihop…..

Vad sägs exempelvis om:

Reformania med Linda & Jasmin På denna workshop får du leka med balanser både på reformermaskinen i kombination med andra redksap som bosu, Booty band och flexband. Efter den komplette leken avslutar vi med en restorative reformerträning.

Gyrokinesis med Elodie  – Denna nybörjarkurs i GYROKINESIS® passar dig som behöver stärka, stimulera och mobilisera kroppens alla system. GYROKINESIS® är en närbesläktad träningsform till yoga, garuda och pilates, vi tränar sittande på pall och på golvet.

Magic circle med Miray – Eventklassen med The Magic Circle är framtagen för att du ska tona och stärka “the power house” – mage, insida lår, säte och höfter. Kom och träna med Miray på Magic thursday. Som genom ett trollslag kommer du att finna dig i positioner där musklerna bränner, svetten lackar och bara trollkarlen från Oz kan rädda dig från morgondagens träningsvärk!

Handstand med Boris – Det här är klassen för dig som är total nybörjare och som tittar längtansfullt på alla handståenden på social media och önskar att du kunde göra detsamma, men aldrig tidigare vågat ta steget. Boris lär dig som är nybörjare grunderna i placering och balans, du får också lära dig vilka basövningar du behöver träna på innan du tar dig vidare till den uppochnervända världen. Ta med dig dina skönaste kläder, en lekfull och positiv attityd och kom och träna! Alla rörelseälskare är välkomna.

 

Foto: Vegafoto