Kursstarter v.44 – välj dig själv den här hösten

Nu är det dags för våra nya höstkurser att starta igång! Vilken höst passar bättre att dyka ner i ett hälsosamt träningssammanhang än denna?! Efter allt hemarbete, stillasittande och distansumgänge är det dags att du väljer dig själv och din egen hälsa. 

Hos oss lyser alltid solen, varmt välkommen till vår gemenskap för att ta hand om dig lite extra i höst. Träning förbättrar ditt immunförsvar och hjälper till att hålla dig frisk hela långa vintern! Vecka 44 startar följande 7-veckorskurser på Pilates Complete:

 

Måndagar:

FÖRMIDDAGSKLUBBEN – SENIORPILATESKURS V.44

Förmiddagsklubben – en pilateskurs för dig som är senior

 

GYROKINESIS NYBÖRJARKURS V.44

Denna nybörjarkurs i GYROKINESIS® passar dig som vill träna en flödande och avlastande träningsform som ger en ökad mobilitet och stabilitet, med mjuka, dansliknande rörelser.

 

PILATES MATWORK GRUNDKURS V.44

Pilates Matwork Grundkurs. En perfekt kurs för dig som är nyfiken på vad pilates kan ge och som vill lära dig grundläggande pilatesteknik lugnt och metodiskt.

 

Onsdagar

 

MAMMABEBIS PILATESKURS V.44

MammaBebis Pilateskurs för dig som är nybliven mamma och som vill bygga upp din kropp igen efter graviditet och förlossning. Här får du möjlighet att i lugn och ro stärka upp dina djupa stabiliserande muskler i kroppen och återfå din naturliga hållning.

 

GRAVIDPILATES V.44

Gravidpilates-kurs för dig som vill behålla styrka och stabilitet samt träna under graviditeten.

 

Torsdagar

 

REFORMER GRUNDKURS V.44

Grundläggande reformerkurs med pilatesträning på reformer för dig som vill forma och stärka upp kroppen.

 

Söndagar

 

REFORMER FLOW KURS V.44

Reformer Flow är kursen för dig som vill förbättra smidighet, styrka och få en elastisk och mjuk känsla i hela kroppen med reformerträning med inspiration från pilates, garuda och yoga.

 

Alla kurser som startar v 44 är 7 veckor långa & kostar 2150 kr.
Bokning och mer info finner du under varje kurslänk eller på vår kurssida.

 

 

Foto: Vegafoto