After work med pilates och bubbel

Avsluta veckan med oss på Pilates Complete och fira att helgen är här med träning och bubbel på Afterwork Pilates! Vi har tagit fram den bästa after worken vi själva kan tänka oss och skapat två eventklasser där vi förutom att träna tillsammans också minglar, umgås och babblar över ett glas bubbel.

Klasserna är skapade för att ge dig en kick inför helgen men 55 minuters träning och efterföljande mingel med ett glas bubbel. Efter after worken är du redo att starta helgen på riktigt!

Fredag 15 oktober

AFTERWORK PILATES – BURNING BARRE

Först ut är Burning Barre! Var med på denna roliga, dynamiska och utmanande Barreklass med mycket energi och högt tempo. Miray tar dig igenom enkla men effektiva serier vid barren (balettstången) som får det att bränna i musklerna. Med pilatestekniken som bas och med inspiration från dans och funktionell träning, tonar, stärker och formar du hela kroppen. 55 minuter pilates power, helt enkelt!

Datum & tid: Fredag 15 oktober kl.18.15-19.45
Tränare: Miray Solkiran
Pris: 350 kr

Bokning: Via vår eventsida eller i din wondr wall

 

Fredag 29 oktober

AFTERWORK PILATES – REFORMER FRIDAY

Häng med på ett effektivt och roligt fredagfys på den fantastiska pilatesmaskinen Reformer! Full body workout med fokus på att stärka bål, ben och armar samt förbättra uthållighet, balans och smidighet. Klassen avslutas med mjukgörande dynamisk stretch.

Datum & tid: Fredag 29 oktober kl.17.30-19.00
Tränare: Miray Solkiran
Pris: 350 kr

Bokning: Via vår eventsida eller i din wondr wall

Fredagsfys före fredagsmys!