Vi tipsar dig som är ny medlem!

Just nu är ni många som är nya på studion och som precis startat igång med att träna på våra gruppträningsklasser! Vi hoppas att du trivs och att du börjat välja och vraka bland våra olika klasser. Vårt bästa tips är att gå på så många olika slags klasser som möjligt, på så sätt får du med alla viktiga delar som styrketräning, mobilitets-, stabilitets- och balansträning, cardio- och konditionsträning och koordinationsmoment. Dessutom får du ta del av alla våra tränares expertis och undervisningssätt som hjälper dig att både förbättra inlärning och öka kroppsmedvetenhet.

Ett annat tips är att passa på och boka några av våra extrainsatta Matwork Intro och Reformer Intro-klasser som fokuserar på grundläggande pilatesövningar på mattan respektive i reformern samt på teknikträning och genomgång av grundprinciper. På Reformer Intro-klassen får du också lära dig mer om reformermaskinens inställningar och hur du hanterar maskinen på bästa sätt.