Pilates Total – ny serie på Yogobe

Nu finns det nya pilatesklasser på Yogobe och först ut är Pilates Total som består av fyra klasser som tillsammans ger en komplett träning av kroppen. Klasserna har olika intensitet och fokus och tränas utan redskap:

  • Pilates Total – Balans:En balansklass som ger stabilitet och styrka. Fokus ligger på ensidig stabilisering för att du ska få en välbalanserad kropp. Vi jobbar i olika positioner och arbetar hela tiden med de små, små vobblingarna så att du ska hitta till en samlad, balanserad stabilitet.
  • Pilates Total – Mjuk & flödande: En klass där vi jobbar med mjukhet och elasticitet för att du ska få ett skönt flöde i kroppen, en rörlig ryggrad och mycket artikulation. Denna klass kan du prova gratis fram till 6/9 2021!
  • Pilates Total – Puls & styrka:En klass med hög puls, hög intensitet, styrka och fokus på lite kraftfullare pilatesträning. Den skiljer sig från de vanliga klasserna just med den högre intensiteten och lite tuffare styrkeutmaning.
  • Pilates Total – Stark & Stadig: Här är det fokus på uthållighet. Vi jobbar med längre sekvenser, fler repetitioner, längre hävstänger för att du ska utmanas och utveckla en ännu bättre styrka och uthållighet.

Utöver detta hittar du även Athlete series – en serie med fyra klasser som är kanon för alla som tränar mycket, men passar kanske extra bra för just löpare och racketspelare.

​TIPS! Om du inte ännu provat Yogobe, så bjuder vi dig på en fri prova på- månad. Använd koden PILATESCOMPLETE30 när du skapar ditt konto på Yogobe.com så får du 30 dagar helt gratis och utan bindningstid.