Idag öppnar studion igen!

Idag öppnar studion efter sommaruppehållet och vi är så taggade över att få träna med er igen! Vi hälsar dig varmt välkommen tillbaka och hoppas att du är sugen på att kicka igång sensommaren och hösten med oss!

GRUPPTRÄNING: Under augusti månad kör vi sommarschema men nu med fler platser på våra gruppträningsklasser då restriktionerna med begränsat antal gäster per kvm har släppts.

PERSONLIG TRÄNING: Boka din PT-tid direkt med din/dina PT-tränare eller kontakta oss på anmalan@pilatescomplete.se så hjälper vi dig att boka tid för PT, introduktioner och uppföljningar.

PT GROUP: Är du ny så bokar du en första privat genomgång där du och en av våra PT´s går igenom ditt personliga träningsprogram. Efter din genomgång kan du börja boka dig på PT Group-tiderna. Tiderna bokas precis som gruppträningsklasserna i vårt bokningssystem.

KURSER: Under augusti kan du boka våra 3 dagars sommarkurser. Kurserna är öppna för alla och du behöver ej vara klubbmedlem för att boka dessa. Från v. 36 kör vi igång våra höstkurser.