See you in Handstand Heaven!

Handstående är utmanande men ger dig en väldigt upplyftande känsla när du hittar balansen, även om det bara är för ett par sekunder. Inlärningsprocessen är i sig guld värd och du behöver inte klara av ett handstående för att få fördelarna av träningen. Bered dig på tre dagar med glädje, svett och nya upplevelser när vi tillsammans utforskar teknikerna för handstående. Inga förkunskaper krävs.

Dag 1: Alignment
Första dagen tränar vi på att kombinera styrke- och flexibilitetsmoment för att kunna hålla en stadig och stabil position. Du får verktygen som gör det lättare att hitta balansen och kunna behålla din energi på bästa sätt.

Dag 2: Balance & Body positions
Detta kurstillfälle fokuseras på olika metoder för att nå nollpunkten i ekvationen, dvs att inte falla någonstans! Du tränar på balans och kroppspositioner för att förbättra centrering och placering.

Dag 3: Entries
Sista dagen tar vi oss vidare in i olika moment för att komma in I ett handstående. Du får testa och träna på att ta dig in i den upp och nedvända positionen genom att ex. kicka upp, hoppa, hjula och pressa dig upp.

Datum: 6-8 augusti kl.10.00-11.15
Kursledare: Boris Snäll
Pris: 1500 kr
Plats: Pilates Complete eller online via Zoom

Bokning: Boka din plats på hemsidan eller direkt på Wondr.