Sommarkurser i augusti

Boka din plats på augusti månads sommarkurser! Alla kurser går under 3 dagar och är 75 min och kostar 1500 kr. Ett flertal av kurserna har även online-alternativ för dig som vill träna hemifrån. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av träningstekniken.

Reformer Playful 4-6 augusti

Tre dagars lekfull pilatesträning i den fantastiska reformermaskinen med redskap som Fitness Circle, Maple Pole och Bosu. Enkel, rolig och effektiv träning i reformer med fokus på styrke-, balans- och mobilitetsträning.

Handstand Heaven 6-8 augusti

Handstående är utmanande men ger dig en väldigt upplyftande känsla när du hittar balansen, även om det bara är för ett par sekunder. Inlärningsprocessen är i sig guld värd och du behöver inte klara av ett handstående för att få fördelarna av träningen.

Pilates Concept 9-11 augusti

Tre dagars härlig pilatesträning i tre av våra mest populära pilateskoncept. Complete – funktionell och utmanande cirkelträning där styrke- och rörlighetsövningar varvas med kondition och balans, Barre – mjukgörande moves och dynamisk pilatesträning vid balettstången och Reformer Boost – Högintensiv klass med pulshöjande hopp på jumpboard kombinerad med estyrkeövningar med pilatesredskap.

Flow and Strength 13-15 augusti 

Tre dagars flödande och mjukgörande träning i tre olika tekniker Space M Yoga, Gyrokinesis och Matwork Flow.

Acroyoga Playground 16-18 augusti

Tre dagars upptäcktsfärd med lekfull acroyoga där du tillsammans med andra använder kroppen och varandra som redskap och lekplats.

Pilates Balance 20-22 augusti

Tre dagars varierande och rolig pilatesträning med fokus på balanser med olika props. Med olika props kan träningen varieras i oändlighet och effekten av övningarna skiljer sig mycket åt beroende på vilket redskap du använder.

Boka din plats IRL eller online på hemsidan eller direkt i Wondr och ge dig själv en riktig inspirationsinjektion!