Vårt varmaste tack

Nu är sommaren verkligen här med all sin härliga glans och första halvan av 2021 börjar gå mot sitt slut. Efter ett tufft 1 1/2 år är det skönt att se en ljusning med ett samhälle som öppnas upp mer och mer med fler möjligheter till aktiviteter och större sammanhang.

Vi på Pilates Complete har vänt och vridit på oss (både i huvud och kropp) och gjort allt vi kunnat för att fortsatt hålla studion öppen med de olika restriktioner som gällt under året. Det har varit viktigt för oss att fortsatt kunna erbjuda träning både IRL på studion och med olika online-alternativ då vi vet vikten av fysisk träning för att behålla hälsan.

Vi ser nu otroligt mycket fram emot att restriktionerna också släpps för gym- och träningsverksamheter den 15 juli så att även VI ska få möjlighet att öppna upp studion med fler platser på våra klasser, kurser och event mm, Vi LÄNGTAR efter ER! och hoppas verkligen att vi ses i augusti!

Vi vill rikta vårt varmaste tack till alla er som på ett eller annat sätt stöttat oss genom denna period med att fortsätta träna hos oss IRL och online, till er som tecknat extra erbjudanden och kampanjer, bokat er på våra eventklasser, kurser och workshops. Det har betytt allt för oss och bidragit till att vi kunnat hålla oss över ytan!

Studion håller öppet denna vecka med klasser, PT och sommarkurser, sedan tar vi sommarledigt och är åter tillbaka med full energi från den 2 augusti.