Starta veckan med intensiv reformer och avsluta med skön Jivamukti Yoga!

Nästa vecka sommarboostar vi med Reformer Intense och Jivamukti Yoga City Retreat. Kurserna är öppna för alla och du behöver ingen tidigare erfarenhet.

Reformer Intense 12-14 juli

Tre dagars intensiv pilatesträning i reformer. Effektiva och boostande övningar för hela kroppen där varje dag bjuder på en ny twist med fokus på styrka, cardio och balans.

Dag 1 Jump baby jump
Vi startar veckan med fart och fläkt med denna jumpboardklass där fokus ligger på pulshöjande hopp och plyometriska inslag. Kondition och coreträning i perfekt symbios.

Dag 2 Booty burn
Denna dag tas du igenom en aktiv reformerklass med booty band som fokuserar på härligt brännande och effektiv stabilitets- och styrketräning för säte, ben och core. Uthållighetsträning när den är som bäst.

Dag 3 Reformer PHIT
Pilates High Intensive Training – sista dagen bjuder vi på en högintensiv och svettig klass! Bered dig på roliga, atletiska och utmanande pilatesövningar som stärker dig på djupet.

Datum: 12-14 juli kl.19.30-20.45
Kursledare: Natalia Ersöz och Emma Cowan
Pris: 1500 kr
Plats: Pilates Complete eller online via Zoom

Jivamukti Yoga City Retreat 16-18 juli

“Realise that you are taking in the power that can fight your battles, speak your truth, and in in every sense fight for the preservation of the world.”

Under de här tre dagarna kommer vi utforska yogan med avstamp i den indiska gudinnan Durgas energi, visdom och personlighet. Vi lär oss om Durgas kvaliteter och ser vad vi kan känna igen oss i, vad vi inspireras av och var vi finner motstånd. Klasserna är uppbyggda enligt Jivamukti Yogans principer med yogafilosofi, mantrasång, vinyasa-praktik, avslappning och meditation. Kursen är öppen för alla och passar alla nivåer.

Dag 1 Yes, you can!
Vi bekantar oss med Durga, gudinnan som symboliserar inre styrka, kraft och mod. Du sätter utifrån det en personlig intention för retreaten, vi chantar till Durga och den fysiska delen av klassen fokuserar på stående positioner.

Dag 2 Shadow Durga – the need for control.
Klassen fokuserar på twister/rotationer vars syfte är att rensa ut kroppen på gifter, fysiska toxiner såväl som mentala barriärer.

Dag 3 Protecting yourself and others.
Hur kan vi använda oss av Durgas energi i vårt dagliga liv? Klassens vinyasa-del fokuserar på bakåtböjningar och att leda med ett öppet hjärta.

Datum: 16-18 juli kl.10.00-11.30
Kursledare: Karin Knape
Pris: 1500 kr
Plats: Pilates Complete eller online via Zoom