Garudaträning på mattan, med yogablock och vid barren

Garudametoden är inspirerad av yoga, pilates, tai chi, och dans där du får röra dig flödande och mjukt i alla riktningar genom vridningar, sidoböjningar, tryck och drag kombinerade med svepande rörelser för hela kroppen.

Följ med på 3 dagars sommarkurs i Garuda Matwork, Garuda Brick och Garuda Barre!

Dag 1 Garuda Matwork
Första dagen fokuseras på att röra kroppen i alla riktningar på mattan. Du leds igenom serier av rörelser som stärker och öppnar upp de delar av kroppen som känns stela på ett lirkande och uppmjukande sätt. Målet är att hitta avslappning i rörelsen och samtidigt bygga en stark och välbalanserad kropp.

Dag 2 Garuda Brick
Detta kurstillfälle lägger vi till redskapet brick/yogablock för att skapa mer variationer och möjligheter. Med blocket får du hjälp med att hitta stabilitet och centrering men också möjlighet till förlängning och balans i stående serier.

Dag 3 Garuda Barre
Garudatekniken förflyttas nu till balettstången där du får röra dig genom flödande och kraftfulla sekvenser för ökad styrka, flexibilitet och koordination. Med tryck och drag mot barren skapar du aktivitet och avslappning, stabilitet kontra mobilitet som ger en skön helhetsupplevelse för hela kroppen. ( för dig som väljer online-alternativ fungerar en stol som barre)

Datum: 5-7 juli kl.17.00-18.15
Kursledare: Jasmin Salhi & Linda Ahlgren
Pris: 1500 kr
Plats: Pilates Complete eller Online via Zoom

Bokning: Obs! Välj grupp vid bokning: IRL för att delta på studion eller ONLINE för att delta via zoomlänk.
För att kunna delta online på denna kurs behöver du ha tillgång till yogamatta, två yogablock samt en stol med stolsrygg.

Anmälan är bindande och återbetalas endast vid uppvisande av läkarintyg.

Boka din plats här!