Flygande yoga, yogawings, yoga in air, aerial yoga…

Nästa vecka bjuder vi in till sommarkurs i flygande yoga med Milla Floryd! Flying Yoga Summerboost – 3 dagars sommarkurs med flygande yoga i yogagungan.

Det är något speciellt med att inleda sommardagarna flygande. Det sätter en särskild ton på dagen, det ger dig vingar. På den här kursen så får du lättsam och samtidigt utmanade träning i yogagungan. Kursen passar lika bra för nybörjare som vana flygare, yogis och pilatesälskare. Inga förkunskaper krävs.

Dag 1 Flying low
Måndag förmiddag flyger vi lågt, nära golvet och lägger grunden för att nå nya höjder. Du får finslipa tekniker och utforska gravitationen på ett nytt sätt.

Dag 2 Flying high
På tisdag sträcker du ut kroppen i luften och flyget. Vi utforskar luftelementet och rumsuppfattningen. Du kommer att utföra moment som inte är vardagliga.

Dag 3 Flying flow
Onsdagen är vigd till flow. Mjukt följsamt flöde som utmanar dig precis där du är så att dina vingar växer sig vida, starka och trygga.

Datum: 5-7 juli kl.10.00-11.15
Kursledare: Milla Floryd
Pris: 1500 kr
Plats: Pilates Complete eller online via Zoom

Bokning: Obs! Välj grupp vid bokning: IRL för att delta på studion eller ONLINE för att delta via zoomlänk.

Info till dig som vill delta online: För att kunna delta på denna kurs online behöver du ha tillgång till en yogagunga samt yogamatta.Du som deltar online kommer att guidas med verbala instruktioner från kursledaren, då ingen visuell demonstration är möjlig i detta kursupplägg.

Anmälan är bindande och återbetalas endast vid uppvisande av läkarintyg.

Boka din plats här!