Outdoor-klasser

Nu öppnar vi upp klasser vid namn OUTDOOR på gruppträningsschemat. Dessa klasser undervisas alltid utomhus på vår terrass oavsett väder. Klassen är en Pilates Props-klass med pilatesredskap som wobblies, viktbollar, fitness circle, towels etc. likt vår vanliga Props-klass. Vid regnigt väder undervisas klassen med flexband. Medtag kläder efter väder, inga skor behövs för denna klass samt ev solskydd, keps och solglasögon. På denna klass tar vi in 15 deltagare. Du bokar klassen precis som vanligt.

Vanligtvis håller vi även övriga klasser utomhus sommartid, men då vi fortfarande har restriktioner att förhålla oss till kan vi inte öka antal platser på dessa klasser ännu då de emellanåt hålls inomhus. Förhoppningsvis släpps restriktionerna i sommar och vi kan åter erbjuda fler platser.

Vi ser så fram emot att kunna välkomna er till ännu mer träning!