Acroyoga, handstand och massage

Inled sommaren med två dagars njutbar, lärorik och glädjefylld träning. Vi tränar tillsammans i par och hjälper varandra in i en skönt lekfull känsla inför stundande ledigheter. Ta med en vän och lär er nya akrobatik-konster, grundläggande inversioner och djupgående massage. Träning och terapi för både kroppen, hjärnan och själen!

Under nästa helg 19-20 juni kan du och din partner få lära er grunderna i AcroYoga, basövningar för handstående balanser och också enkla men djupgående thaimassage-tekniker. Varje dag finns inslag av alla tre tekniker. Du och din acro-partner kommer att överraskas av er egen förmåga när vi tillsammans gör det omöjliga möjligt!

Om AcroYoga:

I AcroYoga tränar man tillsammans med andra och använder sin egen och varandras kroppsvikt för att hitta styrka, samordning och flexibilitet samtidigt som man hjälper varandra att varva ner, slappna av och hitta nuet. Det är en blandning av yoga, akrobatik som handstående balanser och massage som odlar förtroende, lekfullhet och gemenskap. Från det mer introspektiva, helande och lyssnande till det mer utåtriktade, uttrycksfulla och glada.

Läs mer om workshopen här!