Träna med oss på Yogobe LIVE

Träna med oss på Yogobe Live

Yogobe lanserar nu LIVE. Tillsammans med andra experter och lärare från Team Yogobe kommer vi att erbjuda klasser för Yogobes medlemmar online i REALTID.

För att fira lanseringen av LIVE bjuder vi in alla Yogobes medlemmar till en GRATISVECKA (7-13 juni) för att ni ska kunna få testa tjänsten och joina så många klasser som ni vill. Helt gratis!

Efter det här året är behovet av gemenskap större än någonsin. Därför hoppas vi att LIVE kan skapa en kärleksfull brygga mellan digitalt och IRL – för att du ska känna dig både inspirerad och sedd.

Spana in LIVE-kalendern idag och missa inte Pilates Completes veckoklasser med Jasmin och Linda som vi kommer erbjuda juni ut:

Häng med och träna Pilates Flow -styrka, mobilitet och balansträning tillsammans med oss på tisdagar kl.12.00-13.00 i juni månad med start idag 8 juni!

Pilates Flow är en flödande pilatesklass på mattan med serier för att stärka upp och balansera hela kroppen. Styrka, mobilitet och balansträning. På den här klassen tränar du både liggande, sittande och stående med kroppen som enda redskap. Effektiv och samtidigt skonsam träning som både är rolig, skön och varierande.

Vi börjar mjukt med en uppvärmningsserie, fortsätter med grundläggande pilatesövningar och längre kombinationer för att avslutningsvis stilla kroppen i en lugnande nedvarvning. Pilates flow stärker och balanserar upp hela kroppen som en enhet.

Vi ses via LIVE!