Nyhet! Familjeyoga för dig och ditt barn

Det är roligt att träna ihop! Därför har vi tagit fram en helt ny eventklass tillsammans med Anna-Victoria där du och ditt barn kan komma och lära er rolig och samtidigt nyttig träning.

Barn gillar yoga! Yoga har visar sig vara lugnande, öka koncentrationen och kan vara en hjälp under skolåren. I familjeyoga gör barn och vuxna övningar tillsammans på ett lekfullt och roligt sätt som stärker tilliten. Det kan bli något härligt att dela en lång tid framöver.

Kanske vill du hitta ett sätt att umgås med ett barn i din närhet? Biologiskt barn, barnbarn, syskonbarn, bonusbarn, alla relationer och åldrar på de vuxna är välkomna här.

Vi kommer göra andningsövningar och yogapositioner som ökar kroppsmedvetenheten, tränar koncentration och stärker självkänslan. Prestationsfriheten och barnens nyfikenhet och upptäckarlust betonas.

Kanske har barnen något att lära oss vuxna här? Klassen avslutas med en enkel massage barnet och den vuxne delar, och avslappning. En stund i stillhet är kanske den bästa gåvan vi kan ge oss själva och våra barn.

Klassen bokas i par, där du som förälder bokar plats för dig och skriver in ditt barns namn samtidigt. Priset 350 kr gäller för er båda. Familjeyoga för barn 6-12 år och vuxen.

Datum: 5 juni
Tid: Kl. 14.00 – 15.00
Tränare: Anna-Victoria Boström
Pris: 350 kr/par
Bokning: I din wondr wall eller här.Obs! Fyll även i ditt barns namn och ålder vid bokning.

Max 4 par ( 1 par = 1 förälder & 1 barn).