Dynamiken mellan flöde och långsamhet

Vad händer egentligen mellan aktivitet och vila? Det får man reda på först när man ger sig tid att utforska båda ytterligheterna och allt däremellan så att de snarare blir komplement till varandra än motsatser.

Söndag den 23 maj tittar vi närmre på hur hjärnan, kroppen och vår egen upplevelse påverkas av aktivitet respektive vila. Johanna Alvin kommer till oss och undervisar en workshop för dig som är nyfiken på hur vardagen skulle kunna bli lite enklare, mer lustfylld och mer levande när vila och aktivitet får leva i harmoni med varandra på ett naturligt sätt.

Vi använder kroppen i aktiva yogasekvenser och i vilande yoga nidra (djupavslappning/meditation) samt reflekterar kring vår egen unika vardag och förutsättningar. Du får med dig ett kompendie med tips och vidare reflektioner att använda på egen hand samt en ljudfil med yoga nidra.

Datum: Söndag 23 maj

Tid: 09.30 – 12.30

Plats: Pilates Complete

Lärare: Johanna Alvin

Pris: 900 kr. Max 7 platser

Bokning: I din wondr wall eller här.